Избираме функционални продукти от компанията Colombo

Добре оборудваната баня е удобно и красиво място в апартамента. Към вътрешното оборудване на банята се обръща специално внимание, тъй като размерите на помещението са ограничени, а инсталирането на продукти е задължително. Компанията Colombo произвежда стотици различни продукти за тоалетни и тоалетни. Дизайнерите се ръководят от нуждите и нуждите на собствениците, отчитат размерите на баните и популярните направления в интериорния дизайн.

Продуктите на производителя са забележителни, тъй като могат да се използват в градски апартаменти, къщи, вили и крайградски зони. Много маркови чинии са универсални, нямат отвор за миксера и са подходящи за монтаж в dacha moydodyr. Мивки за вили могат да имат различни параметри и форми. Просторните купички имат дължина от 60 см или повече. Миниатюрните модели са предназначени за ъглово монтиране и тяхната дължина не надвишава 45 см. Корпусите са класически и са изработени от бяла керамика. Банята за миене на банята е оборудвана със скрита система за преливане и отвор за монтаж на крана. От друга страна, дупката може да се намира в центъра, отдясно или отляво. Гаранционният срок за стоки от керамика е 10 години, а експлоатационният срок на продуктите може да достигне 50 години! Останалите керамични продукти на производителя имат същите характеристики. Тоалетни чинии, бидета и писоари отговарят на всички европейски стандарти и са подходящи за монтаж във всяка тоалетна.

Мебелите от ТМ Коломбо заслужават специално внимание. Производителят се фокусира върху дървени модели с естествени цветове. Отличен пример е шкаф за баня с цвят на Венге, облицован с естествен фурнир. За рационално използване тези продукти са оборудвани с огледална кърпа в центъра. Огледалният шкаф за баня се характеризира с нисък дизайн и липса на излишък. На рафтовете на конструкцията можете да подредите парфюми, козметика и продукти за лична хигиена. Огледалната плоскост има влагоустойчива защита от сребро. Животът на мебелните продукти достига 50 години. Производителят осигурява гаранционен срок от 24 месеца за всяка конструкция на мебели. При движещите механизми производителят дава гаранция, по време на който всяка корекция и ремонт ще бъдат безплатни.



Продуктите TM Colombo са предпочитани в много европейски страни. Причината за тази популярност е високото качество на продуктите и модерният външен вид. Във всяка страна можете да намерите точката на продажба на дребно на продукти. Можете да закупите стоки в Украйна, Русия, Беларус, Азербайджан и Казахстан.

Голямо предимство на компанията е непрекъснатото производство на модерна санитария и подобряването на моделите. Всяка година производителят представя на света нови продукти, произведени с персонална технология.

Купувачите ще се радват и факта, че за всеки продукт винаги можете да намерите истинската част или аксесоар. Например, шкафът за баня може да бъде оборудван с по-функционални фитинги с течение на времето. Кабинетът с огледало за баня ще продължи много дълго време. Но ако има нужда от реконструкция, няма да е трудно да се намери необходимия елемент. Поставките за пода и стените, предназначени за монтиране на умивалника, могат да бъдат закупени отделно от купата. От своя страна мивките за мебели са идеални за пиедестали без купа. Тази функция позволява на потребителите да създават сами уникални комплекти.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Избор на висококачествен мивка за миене на баняИзбор на висококачествен мивка за миене на баня
Тоалетна чиния за тоалетна за страната как да изберете модел и да го инсталирате самиТоалетна чиния за тоалетна за страната как да изберете модел и да го инсталирате сами
Какъв вид водопроводна инсталация да купя първо в банята?Какъв вид водопроводна инсталация да купя първо в банята?
Тоалетни торфиТоалетни торфи
Как да изберем кърпа затопляне?Как да изберем кърпа затопляне?
Стъклените мебели за баня са елегантно и практично решениеСтъклените мебели за баня са елегантно и практично решение
Мивка, мивка или мивка за миене каква е разликата?Мивка, мивка или мивка за миене каква е разликата?
Окачена тоалетна е добър заместител на познатата тоалетна!Окачена тоалетна е добър заместител на познатата тоалетна!
Компактна санитария за малки баниКомпактна санитария за малки бани
При избора на тоалетна чиния за къщаПри избора на тоалетна чиния за къща
» » Избираме функционални продукти от компанията Colombo
© 2021 BggeHat.com