Стъклените мебели за баня са елегантно и практично решение

При създаването на интериора и дизайна на банята се появяват два проблема. На първо място, тук е много влажен, така че ВиК и мебелите трябва да бъдат устойчиви на влага. И ако водопроводните тела са водоустойчиви априори, обзавеждането за баня трябва да бъде внимателно подбрано и допълнително защитено от влага. И все пак, традиционните материали - частици, MDF и дърво - рано или късно "дават" висока влажност и стават неизползваеми. На второ място, повечето стандартни бани са много малки. Винаги съществува проблем с рационалното използване на пространството и създаване на поне визуално пространство. Ако този въпрос бъде оставен сам за себе си, то ще бъде претрупано, прекалено близо и неудобно както физически, така и психологически.

Стъклените мебели помагат да се решат и двата проблема наведнъж. Така че е изключително устойчива на влага. Помислете за това, защото стъклото абсолютно не се страхува от водата и замърсяването от него може да се измие (няма пори, в които може да се изтече мръсотия завинаги). В допълнение, стъклото не може да бъде повлияно от гъбичките. И ако матрицата се уталожи, тогава може да се измие просто - и без следа! В този случай стъклената мебел не се нуждае от по-нататъшна обработка и защита от влага - тя е защитена от нейната природа.

С втория проблем необичайни продукти също помагат да се справят. Разбира се, стъклените мебели и водопроводните инсталации (предимно мивки) няма да заемат по-малко пространство от традиционните продукти. Но тя работи перфектно по визуален начин. Прозрачна, безтегловност, почти невидима на пръв поглед, тя няма да затрупва пространството на тромавата баня. В резултат на това получавате по-свободна и визуално лесна стая със същата функционалност!



Какво може да се направи от стъкло, питате? Изненадващо, стъклото може да бъде всеки обект - от огледалото до шкафчето и от рафта до цялата кутия или молив. За да видите различни мебели за банята, посетете https://colombo.ua/ - тук е представена цялата гама продукти от компанията Colombo.

И не се страхувайте, че стъклото е твърде крехко и е подходящо само за декоративни цели. Съвременните продукти от този материал имат много висока здравина - те почти никога не са по-ниски от традиционните модели. Основното - не удряйте стъклото с тежки твърди предмети. И теглото натоварване и случайни леки удари стои на "отличен".

Разбира се, има стъклени мебели за баня и недостатъци. Основната е необходимостта от непрекъснато поддържане на повърхностите в перфектна чистота. В края на краищата, всяко петно ​​може да разваля впечатлението за "прозрачен" интериор. А останалите стъклени мебели могат да се смятат за идеални.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Купуване на килер в банятаКупуване на килер в банята
Как да изберем мебели за баня?Как да изберем мебели за баня?
Ремонт на стените в банятаРемонт на стените в банята
Стъклото блокира материалните характеристикиСтъклото блокира материалните характеристики
Компактна санитария за малки баниКомпактна санитария за малки бани
Стъклени прегради за душСтъклени прегради за душ
Мебели за баня закупени или по поръчка?Мебели за баня закупени или по поръчка?
Дървен паркет в банятаДървен паркет в банята
Дизайн на баня Къде трябва да започна?Дизайн на баня Къде трябва да започна?
Изборът на подходящите мебели за вашия домИзборът на подходящите мебели за вашия дом
» » Стъклените мебели за баня са елегантно и практично решение
© 2021 BggeHat.com