Избор на кухня

Когато избирате кухня, трябва да изберете надежден производител, който дава гаранция за обзавеждането и осигурява поддръжка.

Най-добрият материал в кухнята е естественото дърво, което е снабдено със здравина и издържливост. Дървесината за производство на кухни е внимателно изсушена и импрегнирана със специално съединение, което придава на мебели влагоустойчивост, антисептични и огнеупорни свойства. Кухненският комплект може да бъде изработен от дървена дъска или парчета дърво (череша, дъб, орех, бук), залепени и притиснати заедно. Често всички мебели са изработени от залепени маси, покрити с слой дърво, по-ценен. Тези мебели са по-трайни и устойчиви на износване. Можете да откриете цените за кухненския монтаж на сайта mars-mebel.ru.

Ако мебели от MDF, можете да го купите без колебание. Дървеният прах, който е бил пресован в плочи под високо налягане, е понякога по-силен от твърдото дърво, устойчив на влажност, високи температури и микроорганизми. Такива мебели могат да бъдат покрити с материали като фурнир, лак, емайл и ламинат, и с оглед на гъвкавостта и пластичността на плочите, на мебелните елементи се дава всякаква форма. Но основното предимство на кухнята от MDF е цената - около 60 под мебелите от естествено дърво.

В магазина можете да намерите мебели от мултиплекса - модерен материал, който е залепени слоеве от фурнирни листове, освен това листовете са подредени така, че влакната са насочени към страните. От гледна точка на производствената технология мултиплексът не е абсолютно деформиран и не преминава влага, а полиуретановото покритие му дава устойчивост на механични повреди и температурни промени.



Много известни производители на дървени комплекти произвеждат рамка за шкафове, направени от плочи от дървесни частици.

ПДЧ е изработена от дървесни стърготини, които се смесват със синтетична смола. В резултат на това се подлага на горещо пресоване, импрегниране с устойчиво на влага съединение и покритие със защитен филм. Мебелите от ламинирана ПДЧ са много издръжливи и подходящи за мокри помещения. Грижата за тази мебел ще отнеме няколко минути - избършете с кърпа и масата ще бъде чиста.

В производството на кухненски мебели, метал, трайно стъкло и камъни също се използват. Всичко това е безразлично към такива фактори като удари, влага, химикали и високи температури.

Изборът на кухненски комплект е повлиян и от разположението на кухнята, размерите й, наличието на аксесоари и стила на интериора.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изборът на мебели за кухнята правилноИзборът на мебели за кухнята правилно
Кухни марияКухни мария
Как да изберем мебели за кухнятаКак да изберем мебели за кухнята
Как да изберете кухненски съвети са полезниКак да изберете кухненски съвети са полезни
Мебелите dsp или mdf за кухнята, което е по-добреМебелите dsp или mdf за кухнята, което е по-добре
Мебели за баня закупени или по поръчка?Мебели за баня закупени или по поръчка?
Дървен паркет в банятаДървен паркет в банята
Основните предимства на закупуване на кухня по поръчкаОсновните предимства на закупуване на кухня по поръчка
Как да изберем удобен кухненски стол?Как да изберем удобен кухненски стол?
Как да изберем мебели за кухнята?Как да изберем мебели за кухнята?
» » Избор на кухня
© 2021 BggeHat.com