Кухни мария

Искате ли да получите ексклузивен модел на вашата кухня, проектирана от дизайнерите на фирма Италия Fabbri Consulting на достъпни цени? Тогава вашият избор е кухнята на мебелната фабрика "Мария". Дизайнът на всички модели отговаря на най-високите изисквания. Избор на материали, свързани аксесоари, вградено оборудване - всичко това се прави и от експерти от Fabbri Consulting. Благодарение на този подход получавате перфектно завършен проект за вашата кухня.

Според резултатите от проведените от фирмата тестове за сертифициране на продукти, всички кухни "Мария" получават сертификат за съответствие. Материалите и компонентите, от които се произвеждат мебели за кухнята са екологични, отговарят на стандартите за безопасност за здравето и живота. Това се потвърждава и от хигиенния сертификат на санитарната и епидемиологичната служба.

Надеждност и стил

Повече от 10 години потребителят даде своя глас на кухнята на Мария. Мебелната фабрика не само разработва дизайни и произвежда мебели, но и нейното внедряване. 50 модела кухненски комплекти, които фабриката предлага, ще задоволят нуждите на най-взискателните потребители. Мария кухни са достъпни за всички, тъй като ценовите категории са предназначени за хора със средни доходи и заможни клиенти. Но независимо от цената, качеството на мебелите винаги е на висота, благодарение на използването на най-новото технологично оборудване.

кухняШироката линия от различни дизайни ни позволява да говорим за удовлетворяване на всеки вкус и искане на клиента. В същото време, независимо от това дали е класически или модерен, всички кухненски комплекти "Мария" съчетават ергономичност, функционалност и стилен външен вид. Използвани аксесоари, фитинги и вградени технологии само от водещи производители от цял ​​свят.

Материали за кухни "Мария"

В класически стил фабриката за мебели "Мария" разработи 24 дизайнерски варианта. Благородни, уютни и елегантни кухни "Мария" осигурява използването на такива материали:

- Масивно дърво и естествен фурнир
- покрит със специален MDF филм

26 дизайнерски варианта за модерни кухни предлагат стилен и колоритен дизайн. Съвременните кухни на фабриката "Мария" ще ви впечатлят с оригинални цветови подходи, като използват най-съвременни материали. За тяхното производство използвайте:



- покрит с емайл и MDF филм
- фурнир масив
- ПДЧ покрита с пластмаса

Въпреки, че можете да погледнете и да отстрани немската кухня.

Избор на избор

Ако сте избрали кухнята "Мария", тогава ще получите гаранция за:

- голям избор от мебели в голяма мрежа от кухненски студиа. Мебелната фабрика "Мария" има повече от триста студия в 150 руски града.
- качествено гаранционно обслужване за 5 години, което се извършва в собствени сервизни центрове на компанията.
- спестявайки време, тъй като мрежата от кухненски студиа на фабриката ви дава възможност да закупите не само кухненски комплект, но и аксесоари и аксесоари, както и вградено оборудване на едно място.
- Възможността не само да допълни съществуващия дизайн с творчески елементи и вградена технология, но и да проектира индивидуален дизайн за вашата кухня.

кухня

кухня

кухня

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Столове за критерии за избор на кухняСтолове за критерии за избор на кухня
Дизайн завеси за кухня изберете своя собствена версияДизайн завеси за кухня изберете своя собствена версия
Изборът на мебели за кухнята правилноИзборът на мебели за кухнята правилно
Кухни в стил Арт Нуво са точно вашият стил?Кухни в стил Арт Нуво са точно вашият стил?
Стилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подборСтилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подбор
Кухни по поръчкаКухни по поръчка
Кухня без окачен шкаф, интериор, снимкаКухня без окачен шкаф, интериор, снимка
Проектиране на нови подходи в модерните кухниПроектиране на нови подходи в модерните кухни
Ъглови кухненски аксесоариЪглови кухненски аксесоари
Основните предимства на закупуване на кухня по поръчкаОсновните предимства на закупуване на кухня по поръчка
» » Кухни мария
© 2021 BggeHat.com