Столове за критерии за избор на кухня

Столове за кухниПочти цялата интериора на вашата кухня е избран, той остава при малко - да купуват столове за кухнята. Но в действителност, малки, изглежда, само миг. Когато дойдете с магазина за мебели, от порядъка на столове поразява със своето разнообразие: дърво и пластмаса, с тапицирана седалка или твърдо и тапицерия от кожа или текстил. Как да не се бъркаме тук? За помощ при вземането на решение как да си изберете столовете за кухнята дойдеш в нашите съвети.

Съвместим стил

Разбира се, това е едно от основните условия. В края на краищата, ако получите дървени столове в ултрамодерната кухня, те ще се дисхармонизират с всички наоколо. Следователно, стилистиката на всички мебели, особено масата, задължително трябва да съвпада със стила на столовете.

Столове за кухниКакво можете да комбинирате с:

- перфектно ще бъдат комбинирани столове с метална рамка с пластмасова или стъклена маса. По принцип, металните столове са толкова гъвкави, че можете да ги използвате в почти всеки стил, основното е правилното поставяне на акцентите.

- за маса от MDF, покрита с PVC филм или емайл, пластмасови столове ще бъде отличен избор. Те могат да съвпадат цвят с плота или контраста с нея. И най-необичайното решение, което визуално няма да затрупва пространството, ще бъдат прозрачни пластмасови столове. Ако се уморите от вида пластмаса, тогава столовете винаги могат да бъдат украсени с платнени корици, като по този начин подновяват интериора на кухнята.

Столове за кухни- разбира се, традиционното решение ще бъде да комбинирате дървени столове с дървена маса. Тук обаче има възможни опции. Ако предпочитате еко-дизайн, но параметрите на кухнята не ви позволяват да го натоварвате с масивни дървени столове, тогава столовете от ратан са идеални за дървена маса. Благодарение на изтъканата структура, те имат лек и елегантен вид.

Избор на модел столове за кухнята

С материала, от който ще бъдат изработени столовете за кухнята, сте решени. Но ние все още трябва да разберем кой модел е най-добре да изберете - сгъваем или стационарен, с мека седалка или без. Има няколко принципа, които трябва да се следват при вземането на това решение.

Столове за кухни- за просторни кухни най-добрият вариант би бил стационарните столове. Ако вашите роднини имат напълно различни параметри на растежа, тогава си струва да мислите за закупуване на столове, с регулируема височина. В тази ситуация, столове, на напълно различни височини, поотделно за всеки член на семейството, ще изглеждат творчески.



- При скромни размери на помещение е необходимо да се предпочитат сгъваемите или подредени столове. Това е особено вярно, ако често има посетители в къщата ви, но няма достатъчно място. След празничен празник такива столове могат просто да бъдат сгънати и поставени в килера или поставени един върху друг.

Столове за кухни- ако искате да седнете в кухнята вечер, за ароматна чаша чай, можете да помислите за закупуване на столове с подлакътници. Все пак, не забравяйте, че за пълноценните хора този модел не е удобен.

- ако предпочитате модел с мек облегалката и седалката, тогава е по-добре кухнята да избере кожена тапицерия или тапицерия, изработена от имитация на кожа. Тя не се нуждае от сложни грижи, по-лесно е да се премахнат петна и влага, които са присъщи на кухнята.

По-добре е да седите добре

Независимо колко сте доволни от появата на избрания стол, е необходимо да го тествате. Не се срамувайте направо в магазина, седнайте на стола, облегнете седалката си, за да видите дали този модел ви пасва. Столове за кухниОсвен това съществуват редица параметри, които трябва да се спазват без да се провалят:

- сгъваемите или подреждащи се модели трябва да бъдат леки, защото често ще трябва да ги носите.

- Седалката на седалката трябва да има дълбочина от 40-45 сантиметра

- Краката на краката трябва да са на 3 до 8 сантиметра от края на седалката. Ако ръбът ще се вкопчи в крака ви, тогава за дълго време на такъв стол просто не седим неподвижно.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Офис мебелиОфис мебели
Диван за кухнята, която моделът да изберетеДиван за кухнята, която моделът да изберете
Детски столовеДетски столове
Как да изберем удобен кухненски стол?Как да изберем удобен кухненски стол?
Разнообразие от мека мебелРазнообразие от мека мебел
Кухненска маса Какво трябва да бъде?Кухненска маса Какво трябва да бъде?
Как да изберем един офис столКак да изберем един офис стол
Кухни в стил Прованс и техните характеристикиКухни в стил Прованс и техните характеристики
Стил на Възраждането в интериораСтил на Възраждането в интериора
Офис столове в интериораОфис столове в интериора
» » Столове за критерии за избор на кухня
© 2021 BggeHat.com