Кухня в стил "Лего"

Малко вероятно е някоя от съвременните момичета или момчета да не е чувала нищо за дизайнера на Лего. Тази много очарователна играчка е завладяла сърцата на децата по целия свят. Лего е цял свят, помагащ да развие въображението и въображението на детето. Той се играе не само от деца, но и от възрастни.

Ние не съзнателно посвещаваме статия на този дизайнер. Работата е, че двама съвременни дизайнери от Франция - Симон Пилард и Филип Росети, решиха да допълнят кухнята на Икя с мебели и аксесоари, изработени от лего! И това направиха!

Кухня в стил

Ако мислите, че кухненският остров е напълно събран от Лего, тогава ще се объркате. Дизайнерите просто поставиха вече готовите кубове на лего. Отне 20 000 елемента! И времето е минало - цяла седмица. Как ви харесва тази идея за възстановяване на стари кухненски мебели?

лего кухненски остров

лего кухненски остров

Аудиторията оценява усилията на дизайнерите, които са в състояние да изненадат и да доведат до декора на кухнята атрактивна мозайка. За да изглежда кухненският остров по-органичен, бяха вдигнати ярки твърди столове от пластмасова пластмаса, подобни на елементите на дизайнера.

Между другото, кухненският остров не е всичко! Погледнете тази маса, чийто плот е пълен с кубчета от популярен дизайнер. Цветно решение за цветове, заградено в прозрачен пластмасов плот, изглежда светло и необичайно!

лего масата

Но това не е всичко! Кухнята в стил "Лего" може да бъде допълнена с полезни аксесоари. Например, една салфетка

салфетка от лего



или щандове за кухненски инструменти,

лего щанд

както и за лъжици и вилици,

лего щанд

различни вази.

ЛЕГО ВЪЗОЧКА

легенска ваза за плодове

Да, дори обикновена стъклена бутилка може да се превърне с кубове от лего в стилна виза за цветя.

виолетови цветя

Както се казва: "всички гениални са прости." Така се случи с кубчета от лего. Следователно усилията на популярните френски дизайнери със сигурност са достойни за аплодисменти.


Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Лилава кухня Лилав кухненски интериорЛилава кухня Лилав кухненски интериор
Кухня с японски стилКухня с японски стил
Кухня в английски стилКухня в английски стил
Кухненски интериор в стил ПровансКухненски интериор в стил Прованс
Малка кухня в ХрушчовМалка кухня в Хрушчов
Интериор на разсадникИнтериор на разсадник
Кухни марияКухни мария
Стилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подборСтилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подбор
Как да изберем мебели за кухнятаКак да изберем мебели за кухнята
Как да изберете кухненски съвети са полезниКак да изберете кухненски съвети са полезни
» » Кухня в стил "Лего"
© 2021 BggeHat.com