Малка кухня в Хрушчов

Малка кухня в ХрушчовАко сте "късметлии" да живеете в Хрушчов, тогава със сигурност сте запознати с всички очарование на дефицит на свободно пространство. Това важи особено за кухнята. Кухните в Хрушчов са толкова малки, че на практика няма място за обръщане, да не говорим за комфортен престой. Но много любовници все още трябва да останат там много време. Какво може да се направи, за да направи престоя им в кухнята по-приятна и готвене удоволствие? Ами ако имате малка кухня в Хрушчов?

Кухня оформление в Хрушчов

Съвременните дизайнери единодушно заявяват, че реконструкцията е най-добрият начин за излизане от тази ситуация. Това е особено вярно, ако един човек или една млада двойка живеят в такъв апартамент. Реконструкцията се извършва поради факта, че стената се изнася между кухнята и една всекидневна. По този начин визуално пространството се увеличава, въпреки че функционално стаите продължават да изпълняват своята роля. Кухненската зона е най-често отделена от хола от бар-бара, който замества масичката за хранене.

Ако имате балкон в кухнята, можете да замените обичайните врати с плъзгащи се по цялата ширина на стената. След ярка светлина ви помага да увеличите визуално пространството.

Възможно е да поставите на границата на стаите и обикновена маса за хранене, точно на кръстовището на стените. Зонирането в този случай все още е допълнено от пола, като се използва покритие от различни цветове и текстури. Този контраст винаги изглежда печеливш и необичаен.

Традиционни методи на кухненския дизайн в Хрушчов

Ако кардиналното преструктуриране с разрушаването на стените не е достъпно за вас поради различни причини, дизайнерите предлагат увеличение на кухненското пространство в района на Хрушчов поради отварянето на прозореца. Това ще ви позволи да получите повече светлина в кухнята си, затова ще има чувство за увеличаване на пространството.

Добавете пространство и дайте на вашата кухня оригиналността, която можете дори в Хрушчов. Можете да играете с цветове, за да създадете хармоничен цветен ансамбъл. Опитайте се да изберете мебели, така че цветът на стените, подовете, шаблоните и линиите да преминава плавно към тавана, обзавеждането и оборудването. Тази опция изглежда много необичайна, интересна и творческа.

Малка кухня в Хрушчов

Избор на мебели

Най-добрият вариант на кухненските мебели в Хрушчов - кухненски мебели по поръчка. Трябва само да намалите стандартните размери на мебелите с двадесет сантиметра. И това, изглежда, просто трик ще освободи много пространство. При избора на цветове и материали, е по-добре да се предпочитат светлите нюанси. Гланцираните и огледални повърхности също помагат за визуално увеличаване на кухнята.

Ако малката кухня в Хрушчов е правоъгълна, тогава мебелите трябва да бъдат поставени по дългата стена, а масичката за хранене трябва да се постави близо до прозореца. Отлична версия на масата за кухнята в Хрушчов - сгъваема маса.



Вградена технология

Една от най-важните задачи при планирането на кухнята в Хрушчов е задачата да се намери необходимото оборудване, при условие че има голям дефицит на свободно пространство. Приходите идват вградени уреди, които ще спестят много пространство, ще придадат на кухнята стилен и елегантен вид.

украса

В декора на кухнята трябва да избягвате също тъмните тонове и тежките материали. Декорацията на стените и тавана трябва да помогне да се увеличи пространството. Завеси за кухнята са по-добре да избират прозрачни и проветриви, да забравите за тежки тъмни завеси, в такава малка стая те ще бъдат на място. Отличен ще види кухненския прозорец в щорите на Хрушчов или римските щори.

Малка кухня в Хрушчов

Малка кухня в Хрушчов

Малка кухня в Хрушчов

Малка кухня в Хрушчов

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кухня оформление в ХрушчовКухня оформление в Хрушчов
Опции за оформление на кухнята - 6 метраОпции за оформление на кухнята - 6 метра
Разпределение и дизайн на ъгловата кухняРазпределение и дизайн на ъгловата кухня
Дизайн на кухненски интериор в БрежневкаДизайн на кухненски интериор в Брежневка
Височината на таваните в Хрушчов, които трябва да се вземат под вниманиеВисочината на таваните в Хрушчов, които трябва да се вземат под внимание
Ламинат за кухнята, колкото тази опция настилка?Ламинат за кухнята, колкото тази опция настилка?
Как да украсяваме малка кухняКак да украсяваме малка кухня
Кухненски мебели за малка кухняКухненски мебели за малка кухня
Как да оборудваме малка кухня да направи повечеКак да оборудваме малка кухня да направи повече
Дизайн, интериор, декорация, кухненски ремонт в Хрушчов с хладилникДизайн, интериор, декорация, кухненски ремонт в Хрушчов с хладилник
» » Малка кухня в Хрушчов
© 2021 BggeHat.com