Най-добрите фабрики за мебели в Италия

мебели ИталияВ Италия има много фабрики, специализирани в производството на мебели. Всички те са еднакви - продуктите са с високо качество и красиви. Но всеки има своя собствена история и характеристики, фабриките за мебели в Италия изненадват потребителите с определени бележки, които правят продуктите уникални. Помислете за някои от най-добрите, по мнението на експерти и купувачи, производители на италиански мебели.

Анджело Капелини

Фабриката започва своята история в далечната 1886 година. След това Амброжио Капелини открива малка дърводелска работилница за производство на огледала и багет за картини. Няколко години по-късно той успя да постигне безпрецедентен успех - продуктите бяха изкупени, търсенето нарасна с бързи темпове. Постепенно семинарът се превърна в огромна фабрика, която започна да произвежда ексклузивно обзавеждане, което се превърна в един от най-добрите в наши дни. Основната му разлика е класицизмът и бароковият стил, напомнящи за времето на царуването на Луи. Вие не искате да изхвърляте такива риторики просто като ги изхвърляте, когато вече са изхабени. За това има реставрация на мебели. Специалистите внимателно и професионално превръщат старите и износени мебели в актуализиран и приличен вид.

Бова

От 1981 г. фабриката "Бова" произвежда само уникални интериорни елементи. Въпреки наличието на съвременно оборудване, по-голямата част от мебелите се събират ръчно от фирмени специалисти. Този производител на италиански мебели се смята за един от най-добрите в своя клас и заслужено печели популярност всяка година.



Лонги

Фабриката Longhi отваря вратите към света на модерния дизайн. Мебелите се отличават със своя изискан стил и лукс - производителите умело играят на комбинация от цветове и естествени материали, създавайки истински шедьовър. Продуктите привличат окото, очароват и изненади. Характерна особеност на мебелите на този производител е наличието на стъкло - винаги има много, те са украсени с различни вложки и рисунки.

MAP

Продуктите на MAP се представят в два варианта: "Нощ" и "Ден". Това италианско обзавеждане се различава в нюанси - първият е направен от материали с тъмни нюанси, а вторият - от светло дърво и тъкани. Трудно е да се намерят продукти с идентичен дизайн - фабриката произвежда само уникални интериорни елементи, които включват дневни, коридори, кухни, маси и столове. Фирмата произвежда цели колекции от мебели, които участват в различни състезания и често вземат първите редове на рейтинга, което доказва тяхното високо качество и атрактивен външен вид.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Италианските мебели винаги са модерни и стилниИталианските мебели винаги са модерни и стилни
Кухни марияКухни мария
Керамични плочки, направени в РусияКерамични плочки, направени в Русия
Италиански мебели и бароков интериорИталиански мебели и бароков интериор
Къде и кога да купите истински мебели от Италия?Къде и кога да купите истински мебели от Италия?
Италиански мебели луксозен достъпИталиански мебели луксозен достъп
Тайните на качеството на италианските мебелиТайните на качеството на италианските мебели
Италианската кухня е непоклатима тенденцияИталианската кухня е непоклатима тенденция
Какво е забележително за италианските мебелиКакво е забележително за италианските мебели
Тапети от италианец на ооо-италиаруТапети от италианец на ооо-италиару
» » Най-добрите фабрики за мебели в Италия
© 2021 BggeHat.com