Къде да закупите изключителни и висококачествени аксесоари за мебели

обзавеждане на мебелиНе подценявайте значението на мебелите в нашия живот, защото създават уют и уют в домовете, спомагат за рационално организиране на пространството и украсяват всеки интериор. Добавете някои "жар" във външния вид на мебели, подчертаване на определена стилистична посока и удължаване на периода на нейното действие може да качествени мебели фитинги. И това, изглежда, трябва да се отдаде голямо значение на дребните неща.

Има много производители на обзавеждане за мебели, но не всички могат да предложат наистина висококачествени и изключителни продукти. Фирмата BRASS е официален дистрибутор на аксесоари за мебели от водещи европейски производители в Русия. Той предоставя на производителите на мебели (както водещи мебелни фабрики на добре познати марки, така и на по-малки предприемачи) с аксесоари и всички необходими компоненти от първокласно качество, като по този начин увеличава популярността на мебелите в страната.

Много руски производители на мебели вече оцениха предимствата на тясното сътрудничество с месинг и се превърнали в постоянни своите клиенти чрез сключване на договори за най-благоприятни условия. Фирмата непрекъснато развива активно и приятно изненадани своите клиенти чрез разширяване на своята гама от изключителни и модерни модели на мебели дръжки, подпори, куки и kljucheviny мебели, аксесоари за баня и кухня и други мебелен обков.



Продуктовата гама е изключително широк: ексклузивна колекция от мебели дръжки (детски колекции и оригинална писалка интересни форми с камъни Сваровски), декоративни елементи за скъпи мебели, брави и ключове, както и по-надеждни и мебелни комплектоващи за кухнята - високото си качество и адекватна цена, за да отговарят на нуждите и желанията всеки клиент.

Компанията BRASS е редовен участник в авторитетни изложения на международно ниво, което се потвърждава от множество дипломи и награди в различни номинации.

Високото ниво на професионализъм във всяка клиентска услуга и висококачествени продукти позволяват на BRASS да бъде считан за лидер в продажбата на обзавеждане за мебели, който няма аналози в Русия и не се очаква в близко бъдеще.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Къде и кога да купите истински мебели от Италия?Къде и кога да купите истински мебели от Италия?
Мебели по поръчкаМебели по поръчка
Мебелни фитингиМебелни фитинги
Мебели за баня закупени или по поръчка?Мебели за баня закупени или по поръчка?
Ремонт на мебели от дървени елементи и рисковеРемонт на мебели от дървени елементи и рискове
Сантехмания е удобна за насСантехмания е удобна за нас
Функции за обзавеждане на мебелиФункции за обзавеждане на мебели
Италианската кухня е непоклатима тенденцияИталианската кухня е непоклатима тенденция
Мебелните фитинги правят правилния изборМебелните фитинги правят правилния избор
Най-добрите фабрики за мебели в ИталияНай-добрите фабрики за мебели в Италия
» » Къде да закупите изключителни и висококачествени аксесоари за мебели
© 2021 BggeHat.com