Мебелни фитинги

Мебелни фитинги

Думата фитинги в превода означава да се доставят, доставят. Мебелните аксесоари се наричат ​​спомагателни части и части, използвани за сглобяване на обекта. Аксесоарите включват - държачи за рафтове, замазки, ключалки за мебели, ръбове, дръжки, панти и др.

Правилният избор на мебели за производство на мебели е един от факторите, които определят качеството на мебелите. От външния вид и качеството на фитингите зависи отчасти външният вид, издръжливостта, удобството при функционирането на мебелите. Дизайнът и изборът на аксесоари се занимават с дизайнери на мебели. Изработен е както от евтини материали (стъкло, пластмаса), така и от кристал, позлата, скъпоценни камъни.

Аксесоарите според дестинацията са разделени на: закрепване, предна част, аксесоари и аксесоари.

Към предните или предните фитинги се включват писалки, лампи, куки, брави, крака, панти и т.н., които можете да закупите тук.

Мебелните аксесоари са класифицирани като незадължителни аксесоари. Те изпълняват само една функция - подобряват естетическия външен вид на крайния продукт.

Асортиментът от мебелни фитинги е много голям. Така например, само асансьорите и повдигащите механизми произвеждат няколко вида. Механични механизми - настроени да отварят крилата на фасадата както нагоре, така и надолу.



За гладко повдигане и довършване на фасадите се използват газови механизми.

Има механизми за вертикално отваряне и вертикално отваряне с амортизационна система. Използват се за монтаж на фасади от профил от алуминий, дърво, дървесни плочи с големи размери и тегло. Отличителна черта е, когато се използват за отваряне и фиксиране на фасадите във вертикално положение във всяка позиция с осъществяването на настройка в три равнини.

Към закрепващите устройства на мебелите, осигуряващи взаимодействието на готовия продукт с помещението, включете опорите. Те са инсталирани в шкафове, легла, маси.

Никой шкаф не може да изпълнява функциите си без рафтове. За да инсталирате рафтовете, използвайте държачи на рафтове. Те не само държат рафта, но също така ви позволяват да фиксирате и регулирате ъгъла на наклона му.

Механизмите, чрез които се развиват чекмеджетата, се наричат ​​система за чекмеджета.

Плочите се използват за свързване на различни части при монтажа на мебели. Те включват винтове, винтове, ъгли с различни размери.

За всички фитинги се налагат следните изисквания: надеждност, възможност за замяна, отсъствие на травматична опасност (остри ъгли, пробиване на пробиване и т.н.) са неприемливи. И брави, химикалки, някои видове държачи и други видими принадлежности трябва да спомогнат за подобряване на естетическия външен вид на готовия продукт (който служи като декорация).

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кухни марияКухни мария
Вътрешна украса с аксесоариВътрешна украса с аксесоари
Как да изберем мебели за баня?Как да изберем мебели за баня?
Ремонт на мебели от дървени елементи и рисковеРемонт на мебели от дървени елементи и рискове
Сантехмания е удобна за насСантехмания е удобна за нас
Функции за обзавеждане на мебелиФункции за обзавеждане на мебели
Изборът на подходящите мебели за вашия домИзборът на подходящите мебели за вашия дом
Мебели в коридораМебели в коридора
Мебелните фитинги правят правилния изборМебелните фитинги правят правилния избор
Осигуряване на място за момче-тийнейджърОсигуряване на място за момче-тийнейджър
» » Мебелни фитинги
© 2021 BggeHat.com