Къде и кога да купите истински мебели от Италия?

1

За да купите висококачествени и истински италиански мебели, можете да използвате различни опции:

Салони и маркови магазини за мебели

Най-простият и надежден начин за закупуване на маркови мебели на италиански производители ще бъде марковият мебелен магазин. Всички продукти в тези магазини трябва:

  • да бъдат сертифицирани и оборудвани с лична карта за самоличност;
  • имат сертификат ISO 9001 от производителя (който потвърждава безопасността на околната среда);
  • придружен от гаранционно и следгаранционно обслужване. Всички продавачи на китайски фалшификати на такива документи не могат да предоставят, с изключение на "фалшификацията" на самите документи или техните нестандартни копия.

Професионални изложения и панаири



Едно от най-важните събития в производството на италианска мебелна мода са изложбите Abitare il Tempo, както и Salone Internazionale Del Mobile. За да се запознаете с продуктите, представени на този форум от различни производители, това ще отнеме няколко дни. Редица професионални магазини за мебели закупуват стоките си точно при такива събития. Има огромна селекция от продукти от различни марки, които могат да допълнят всякакви интериорни композиции. Предимството на посещението на такива изложби ще бъде възможността да се възползвате от безплатния съвет на водещите световни дизайнери и майстори на мебелната мода. Професионалните консултанти от различни щандове ще ви помогнат да изберете оптималната версия на продуктите за оформяне на оригиналния дизайн на помещенията. Тук можете да се съгласите да закупите вендинг комплект мебели, както и да организирате съответните документи за доставка.

Фабрики и растения

Разбира се, цените директно на промишлено предприятие, ангажирани в производството на мебели, ще бъде няколко пъти по-ниски, отколкото в обичайния мебелен магазин. Тук ще бъде възможно да се запознаете подробно с различните варианти на продуктите, както и да изберете оптималния вариант на съставните елементи в комплекта. Тук можете да се споразумеете и за изключителни допълнения или оригинални детайли в декорацията на различни елементи. Основният недостатък на това придобиване е високата цена на доставката на поръчания комплект, значителните времеви и финансови разходи за митническо оформяне и транспортиране на мебели на купувача.

Кога да посетите магазините за мебели?

Най-големият връх на продажбите в различни търговски предприятия са коледните празници. Втората най-важна отстъпка е средата на сезона август-септември. Също така можете да получите отлични отстъпки за всички видове изложби на мебели, форуми и панаири, където известни световни марки вземат своите продукти. В началото на април в Милано се провежда Salone Internazionale Del Mobile, а в средата на октомври можете да посетите Верона, където се организира хотел Abitare il Tempo. Отстъпките за такива грандиозни събития могат да достигнат над 50. Посещение на висококачествен мебелен магазин his.ua можете да намерите разнообразие от продукти от водещите световни марки.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Италиански тапети на стенатаИталиански тапети на стената
Италианските мебели винаги са модерни и стилниИталианските мебели винаги са модерни и стилни
Луксозни ВиК Какво да изберете ВиК и къде е по-добре да го купитеЛуксозни ВиК Какво да изберете ВиК и къде е по-добре да го купите
Италиански мебели луксозен достъпИталиански мебели луксозен достъп
Сантехмания е удобна за насСантехмания е удобна за нас
Мебели за баняМебели за баня
Италианската кухня е непоклатима тенденцияИталианската кухня е непоклатима тенденция
Най-добрите фабрики за мебели в ИталияНай-добрите фабрики за мебели в Италия
Какво е забележително за италианските мебелиКакво е забележително за италианските мебели
Тапети от италианец на ооо-италиаруТапети от италианец на ооо-италиару
» » Къде и кога да купите истински мебели от Италия?
© 2021 BggeHat.com