Избиране на качеството на мебелите, безопасността, цените

Избирайки мебели, често се питаме коя колекция да купуваме. Най-важното при закупуването на нови мебели е неговата издръжливост, тъй като мебелите се отнасят до стоки, които не се купуват всяка година. Качеството на материалите и монтажът оказват пряко влияние върху продължителността на живота, което на свой ред засяга безопасността на употребата. Ето защо е важно да се обърне внимание на наличието на сертификати за съответствие със стандартите на държавата. За мебели е мебели GOST 16371-93. Общи спецификации "и" GOST 19917-93 Мебели за сядане и лежане. Общи спецификации. " Независимо от факта, че сертифицирането на мебели не е задължително, заслужава да се обмисли защо производителят на мебели не е получил сертификати и дали си струва да закупи такива мебели.

Предпочитаният материал за рамката на мебелите е дърво. При избора на дървесни суровини е важно да се помни химическото изпарение (формалдехид). Необходимо е да се избягват мебели, в които количеството метал е по-голямо от дървото. Това се дължи на излъчването на отрицателни йони, в малки количества те са полезни и излишъкът е вредно.

При закупуване на мебели е необходимо да го проверите за стабилност. Мебелите са стабилни, докато центърът на тежестта стои зад дизайна. Затова не се плашете, можете да се постараете да се настаните и да легнете на мебелите в любимото си положение, тъй като стабилността на мебелите има пряка връзка с безопасността.



Феноменът на планираното остаряване е типичен за капитализма. Някои производители се опитват да привлекат повече купувачи, като намалят качеството на своите продукти. Производителите, които ценят своята марка и традиция, никога няма да допуснат такива манипулации.

Като се има предвид обаче, че мебелите са скъпи стоки, струва си да проверите дали има акции в мебелите онлайн магазини, благодарение на които можете да спестите от покупката. Информация за текущите промоции в такива магазини можете да намерите на сайта https://moipromokody.ru.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем мебели за нов апартаментКак да изберем мебели за нов апартамент
Мебели по поръчкаМебели по поръчка
Как да изберем мебелите за дневната?Как да изберем мебелите за дневната?
Най-добрите мебели за поръчка от мебелната зала на компаниятаНай-добрите мебели за поръчка от мебелната зала на компанията
Сантехмания е удобна за насСантехмания е удобна за нас
Изборът на качествени офис мебелиИзборът на качествени офис мебели
Как да изберем подходящата спалня?Как да изберем подходящата спалня?
Положителните качества на дървените мебелиПоложителните качества на дървените мебели
Предимства на елитните мебелиПредимства на елитните мебели
Как да изберем подходящите мебели за вашия домКак да изберем подходящите мебели за вашия дом
» » Избиране на качеството на мебелите, безопасността, цените
© 2021 BggeHat.com