Италиански интериорни врати Legnoform

1Когато говорим за добър интериор, обикновено припомняме предмети от мебели, аксесоари и текстил, напълно напразно забравяйки вратите между стаите. Висококачествената врата трябва да има не само висока якост, тя идеално се вписва в околната среда, съответстваща на всеки детайл от интериора.

Италианската фирма Legnoform се занимава с производството на врати, които не само се вписват в домашния интериор, но и го подобряват и украсяват.

Съюз на древните тайни и съвременните постижения

Съвременни технологии в завода дървообработване Legnoform имат възможност да добавите към древните умения на шкафове, които често правят уникални занаяти, съвременен скорост и качество в производството на продукти (например, от добре познатите италиански мебели Лонги).

Строг контрол на качеството на дървесината



Всички врати са изработени от Legnoform от най-екологично чист изцяло дървен материал, закупен от американската гори профилни, които са строго и напълно следват възобновяването на изсечените гори. Legnomform работи и произвежда продукти в хармония с околната среда, защото служителите искат да вършат работата си хармонично и ефикасно.

Класика и модерност

Masters Legnomform разработват свои собствени колекции, както в стила на традиционните класики, така и в новите съвременни тенденции. Продуктите са произведени от издръжлив дъб, елша дъски или лале дърво и довършителни работи се прилага череша, палисандър или орехов фурнир. Често дървото е подложено на изкуствено стареене, отваря се с няколко слоя лак за блясък или украсено с мазилка във венециански стил. Също така, вратите са украсени с многоцветни стъкла, резбовани елементи или медальони с различни входове. Ако не ви харесва гравирането, тогава майсторите на дизайн Legnomform лесно извършват всеки надпис в бронзова сплав.

Друго от безспорните предимства на продуктите от тази марка се счита за трайност. За да направите това, продуктите на Legnomform се подлагат на ръчно обработване с восък, а рецептата за самата восъчна смес се съхранява за дълго време в най-строга тайна.

Не прекарвайте много време, търсейки перфектните мебели. Той вече е намерен! С Legnomform вашата къща ще придобие само един интересен облик, но ще ви даде усещане за уникалност и съвършенство на вашия вкус.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Рационален избор на интериорни вратиРационален избор на интериорни врати
Декорация на интериорни врати на всяка къщаДекорация на интериорни врати на всяка къща
Монтиране на интериорни вратиМонтиране на интериорни врати
Входни метални врати и техните вариантиВходни метални врати и техните варианти
Тайните на качеството на италианските мебелиТайните на качеството на италианските мебели
Италианската кухня е непоклатима тенденцияИталианската кухня е непоклатима тенденция
Правила за избор на интериорни врати от дървоПравила за избор на интериорни врати от дърво
Как да изберем интериорни врати за интериора?Как да изберем интериорни врати за интериора?
Най-добрите фабрики за мебели в ИталияНай-добрите фабрики за мебели в Италия
Как да изберем цвета на интериорните вратиКак да изберем цвета на интериорните врати
» » Италиански интериорни врати Legnoform
© 2021 BggeHat.com