Монтиране на интериорни врати

Монтиране на интериорни врати

Досега изискванията за ремонт и строителство са много високи. Не преминали модерни направления и интериорни врати. Пазарът предлага широк спектър от такива врати. Те се различават по оригиналния материал, покритие, цвят, конфигурация, размер, тегло и др.

Класирайте интериорните врати като масивни и телени.

Индустрия произвежда Elbor врата следните видове: масив, залепен от масивно дърво, фурнир, ламинат, врати с покривен филм от поливинил хлорид.



Най-рядко в продажба можете да намерите врати от дървен масив. Този вид врата обикновено се поръчва. Те имат висока цена, тъй като висококачествената дървесина се използва за производство. Компонентите на такива врати (фитинги) са високотехнологични. Производството на такива врати се характеризира с висока сложност на обработката, стабилизиране на масива. Всичко това трябва да осигури трайност при работа.

Вратите, при производството на които е използвана залепена маса от дърво, се наричат ​​също евробанк или залепена дъска. Предимствата на такива врати включват устойчивост на усукване. За тяхното освобождаване лиственица дървен материал, използван, иглолистни дървета, дъб, ясен, орех, елша и други дървета. Продажбата може да получава небоядисани платна. Те привличат сравнително ниска цена. Но трябва да се помни, че обработката и боядисването могат да струват повече от половината от цената на платното. Повишено търсене оправдано интериор врати система, произведени от матричната обработка лепени байцове Виолин, лак промишлено.

Най-обширната категория видове интериорни врати са фурнировани. Те се произвеждат както като рамка, така и като масивни платна. Този индикатор е основното ценообразуване. При избора на такива врати е необходимо да се обърне внимание на дебелината на фурнира и качеството на неговата обработка и лепене на фурнир. Тези фактори влияят върху издръжливостта на повърхността при работа. Вътрешните врати, имащи рамкова конструкция, имат ниско тегло, изследователят упражнява по-малко натиск върху пантите на вратата.

Ламинираните врати са класифицирани като клас с бюджетна врата. Те се произвеждат върху рамка от дървена основа. Рамката се запълва вътре с картонена мрежа. Навън, те са покрити с листа от дървесен чип борд, върху който е залепен меламиновото фолио. Тези врати се характеризират с лекота, ниска цена, осигуряваща нормална шумоизолация. Недостатъците на такива врати са в ниската устойчивост на покритието не подлежи на възстановяване, като се използва лек монтаж, трудности при инсталирането, чупливост (обикновено на живота на няколко месеца).

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дървени люлеещи се вратиДървени люлеещи се врати
Как да изберем интериорни врати?Как да изберем интериорни врати?
Как да фън шуй трябва да се намират интериорни врати?Как да фън шуй трябва да се намират интериорни врати?
Декорация на интериорни врати на всяка къщаДекорация на интериорни врати на всяка къща
Как да изберем интериорни вратиКак да изберем интериорни врати
Интериорни врати и тяхната инсталацияИнтериорни врати и тяхната инсталация
Избор на интериорни вратиИзбор на интериорни врати
Интериорни врати Как да изберем?Интериорни врати Как да изберем?
Ламинирани и фурнировани врати Какво да избера?Ламинирани и фурнировани врати Какво да избера?
Как да изберем интериорни вратиКак да изберем интериорни врати
» » Монтиране на интериорни врати
© 2021 BggeHat.com