Изборът на съвети за интериорни врати

Замяната на интериорните врати е задължителен елемент на сериозен ремонт в къщата или апартамента. В същото време не трябва да отлагаме избора в последния момент, за да не се захванат с някаква хакерска работа зад привлекателен външен вид и ниска цена.

Правилният избор на интериорни врати не само ще направи апартамента по-красив, но и много по-комфортен. Това обаче е възможно само ако вратите не започнат да се скитат и не изсъхват.

На първо място, трябва да определите размера на вратите. Така че, ако ширината на входа е 80-90 сантиметра, стандартната еднолистова врата ще върви добре. Когато отворът е не по-малък от 110 сантиметра, трябва да използвате двойна врата - плъзгаща се или люлееща - или отворът ще трябва да бъде намален.

Качеството и цената на вратите до голяма степен зависи от материала, от който ще бъдат направени. Така че дървото, по-специално орех или дъб, дават трайност и забележителен външен вид на крилото на вратата. Вярно е, че те са много скъпи. Но можете да потърсите магазин, където дайте отстъпки за вътрешните врати. Винаги има възможност да закупите готови врати или по поръчка. Боровият дървен материал под вратата не е подходящ поради своята мекота и по-нататъшна деформация.



Вратите от МДФ са по-евтини, отколкото от дървена дограма. Когато се използват правилно, те са трайни, практични и най-важното, те не се деформират, когато влажността се повиши. Такива врати могат да имат различни външни облицовки. Следователно, купувачът ще успее да избере вратата според вкуса и възможностите си. Довършителни естествен фурнир, разбира се, ще струва повече, по-евтино - ламиниране на вратата или завършване с изкуствен фурнир.

Най-икономичният вариант е вратата на мазетите, която има структура от пчелна пита. При доста прилична форма те ще работят най-малко 7-10 години. Вратите на мазетите са вече грундирани и дори боядисани. Но и в двата случая външният защитен слой е много крехък и е много лесно да го повредите. В допълнение, такава врата не осигурява нормално ниво на шумоизолация.
Много е важно листата, кутията и другите конструктивни елементи на вратата да са направени от същия материал.

Когато купувате врата, трябва да вземете паспорта на продукта в магазина. Има много полезна информация, има изисквания за SNIPs и GOSTs, на които продуктът е произведен. Сериозни производители са готови да харчат пари за придобиване на сертификат, доказвайки на потенциалните купувачи тяхната висока репутация. Такъв документ значително ще намали риска от закупуване на продукти с лошо качество.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да фън шуй трябва да се намират интериорни врати?Как да фън шуй трябва да се намират интериорни врати?
Декорация на интериорни врати на всяка къщаДекорация на интериорни врати на всяка къща
Монтиране на интериорни вратиМонтиране на интериорни врати
Как да изберем интериорни вратиКак да изберем интериорни врати
Интериорни врати и тяхната инсталацияИнтериорни врати и тяхната инсталация
Избор на интериорни вратиИзбор на интериорни врати
Интериорни врати Как да изберем?Интериорни врати Как да изберем?
Как да изберем интериорни вратиКак да изберем интериорни врати
Правила за избор на интериорни врати от дървоПравила за избор на интериорни врати от дърво
Повече за вратитеПовече за вратите
» » Изборът на съвети за интериорни врати
© 2021 BggeHat.com