Интериорни врати и тяхната инсталация

По време на ремонта може да искате да смените вратите. Днешният пазар предлага огромна гама от врати за всеки вкус и просперитет. Всички интериорни врати са класифицирани в масивни и скелетни. В търговските павилиони са представени врати от масивно дърво, фурнировани, залепени, ламинирани, покрити с филм от поливинилхлорид. Някои от тях имат декоративни стъклени вложки, доставени от производителя, снабдени с рамка за врата и корпус. Вратите със стъклени вложки имат ниско ниво на шумоизолация. От съображения за сигурност се препоръчва да изберете врати с безопасно стъкло.

Е, ако се интересувате от еднополюсни прекъсвачи - посетете elektro220.com.ua. Само там ще намерите електрически ключове на разумна цена.

Цветният обхват на завършените врати е с много широк обхват.

При избора на врати не се страхувайте, че размерът на рамката на вратата, корпусът е повече от крилото на вратата.

При избора на интериорни врати е необходимо да измерите размера на вратите, да определите избора на цветове и аксесоари. При избора на цвят за основата се цвят на стената, в която ще бъде инсталирана вратата.



Необходимо е също така да се обърне внимание на такива свойства като трайност, ниво на шумоизолация, безопасност, маса на вратата, изисквания за грижа, начини на отваряне и т.н.

Влакнестите врати от твърда дървесина след редица тестове се считат за най-издръжливи (те са най-скъпи). Трайността на вратите се влияе от такива фактори като повърхностно съпротивление, надеждност на залепващия декоративен слой, устойчивост на огъване.

Вратите за санитарния възел трябва да имат свойства, които отблъскват влагата.

Такива фитинги, необходими за функционирането на вратите като бримки, дръжки, брави, се избират по искане на купувача отделно. Решете какъв начин ще се отворят вратите. Зависи от това, какви бримки са необходими - леви или десни. В някои случаи фитингите могат да се доставят заедно с блока на вратата. Гаранцията на производителя за вратата не важи за фитингите. Оборудването трябва непременно да съответства на интериора на стаята.

За да инсталирате нов модул за врати, първо премахнете старата рамка на вратата. След това вратата се почиства от отломки и прах. Монтирайте и закрепете нова рамка на вратата, окачете вратата на пантите. Слотовете между кутията и отвора се издухат със специална пяна. След като приключите тези работи, фиксирайте платките, заключвайте.

Вратата след монтажа трябва да бъде лесна за отваряне и затваряне, няма никакви изкривявания, увисвания. Не драскайте пода. Не разполагайте с пукнатини и пропуски между кутията и вратата.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да фън шуй трябва да се намират интериорни врати?Как да фън шуй трябва да се намират интериорни врати?
Декорация на интериорни врати на всяка къщаДекорация на интериорни врати на всяка къща
Монтиране на интериорни вратиМонтиране на интериорни врати
Как да изберем интериорни вратиКак да изберем интериорни врати
Избор на интериорни вратиИзбор на интериорни врати
Интериорни врати Как да изберем?Интериорни врати Как да изберем?
Как да изберем интериорни вратиКак да изберем интериорни врати
Правила за избор на интериорни врати от дървоПравила за избор на интериорни врати от дърво
Изборът на съвети за интериорни вратиИзборът на съвети за интериорни врати
Как да изберем интериорни врати за интериора?Как да изберем интериорни врати за интериора?
» » Интериорни врати и тяхната инсталация
© 2021 BggeHat.com