Как да фън шуй трябва да се намират интериорни врати?

Фън Шуй е китайската, най-древната наука, която ви учи да позиционирате обектите и декорните елементи правилно, така че положителната енергия да може свободно да циркулира в стаята. На свой ред, положителната енергия привлича богатство, късмет и щастие в къщата, където всички елементи са подредени в определен ред.

Много внимание в тази наука се дава на оцветяването и подреждането на интериорните врати.

Според Фън Шуй оцветяването на интериорните врати трябва да се избере, като се вземе предвид тази зона в стаята, където ще бъдат инсталирани. Така че, в северната част на стаята е по-добре да инсталирате интериорни врати с необходимите тъмни тонове. Вратите на червени, бургундски и червеникаво-кафяви тонове са по-подходящи за южната страна на помещението, тъй като това е символ на тази посока е пожарът. Но малко от собствениците на жилищни помещения ще искат да инсталират врати от различни цветове, в този случай е по-добре да закупите дизайни на светли цветове. Леките конструкции на вратите по никакъв начин не пречат на потока от положителна Qi енергия.

Всички обекти, според Фън Шуй, трябва да изпълняват функциите си. Ако говорим за интериорни врати, те задължително трябва да се затварят и отварят ежедневно. Здравата структура на вратите и външният им вид, приятни за окото, са от голямо значение. Нищо положително не може да бъде доведено до помещението с разглезени, мръсни и порутени интериорни врати. Следователно, структурата на вратата трябва периодично да се ремонтира и да се поддържа чиста.

Фън Шуй трябва да бъде избран правилно и аксесоари за конструкции на вратите. По-добре е да закупите сдвоени аксесоари, които по-късно ще бъдат отговорни за хармоничното взаимоотношение между женената двойка.



Според древната китайска наука детската стая трябва да бъде по-добре разположена в източната част на къщата, а интериорните врати за тази стая трябва да бъдат направени само от естествени материали. Освен това е желателно вратата да е украсена с вегетативни декоративни орнаменти. Дръжките за вътрешни врати, които се отварят в детската стая, трябва да бъдат инкрустирани с естествено дърво.

От време на време собствениците на жилищни помещения се нуждаят от малка козметика или ремонт. В този случай можете незабавно да замените старите врати с нови дизайни на вратите, които ще взаимодействат с околната пространство по-хармонично.

За предпочитане е да изберете врати от масивна дървесина. Този естествен материал прави енергийните потоци по-хармонични, тихи и до голяма степен намаляват тяхната интензивност.

Всички интериорни врати трябва да се отварят от лицето, което влиза в лявата страна.

Не монтирайте стъклени врати, но е възможно да украсите крилото на вратата с малки стъклени вложки.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Рационален избор на интериорни вратиРационален избор на интериорни врати
Декорация на интериорни врати на всяка къщаДекорация на интериорни врати на всяка къща
Монтиране на интериорни вратиМонтиране на интериорни врати
Как да изберем интериорни вратиКак да изберем интериорни врати
Интериорни врати и тяхната инсталацияИнтериорни врати и тяхната инсталация
Избор на интериорни вратиИзбор на интериорни врати
Интериорни врати Как да изберем?Интериорни врати Как да изберем?
Как да изберем интериорни вратиКак да изберем интериорни врати
Правила за избор на интериорни врати от дървоПравила за избор на интериорни врати от дърво
Изборът на съвети за интериорни вратиИзборът на съвети за интериорни врати
» » Как да фън шуй трябва да се намират интериорни врати?
© 2021 BggeHat.com