Как да изберем интериорни врати

Важен компонент на интериора са интериорните врати, които могат да трансформират всяка стая. Много, когато ремонтират апартамента си, не забравяйте, на последно място, за такъв компонент. Този подход е неправилен. Трябва да знаете каква врата имате нужда, дълго преди приключването на работата.

Как да изберем интериорни врати, за да станат украшение на дома ви?

Изборът на вратите трябва да се поеме с пълна отговорност и да се има предвид, че добър изолатор срещу външен шум, както и красив детайл на декора, може да бъде само качествен продукт. Без някои познания в тази област можете да разглеждате всички специални списания и да разглеждате много сайтове, но никога не намирате тези интериорни врати, които искате.

Един от важните моменти при избора на интериорни врати е - изграждането на продукти. Вратите са разделени на люлеещи, люлеещи се, сгъваеми, плъзгащи, конюшни.

- Най-популярният модел е люлеещата се врата. Те имат двупластови или еднолични платна и се отварят от едната страна. Инсталирайте наляво и надясно. Ако вратата от вас се отвори надясно - това е правилно, ако от другата страна на ляво е лявата. Това трябва да се вземе предвид при закупуване на панти и химикалки.



- Люлеещите се интериорни врати често са изработени от стъкло, мазиот, алуминий или пластмаса. Те могат да бъдат отворени в двете посоки. По-често те се използват в гари, обществени организации, в големи супермаркети. В апартаментите, поради невъзможността да се осигури надежден печат, те рядко са инсталирани. Освен това такива врати изискват място за отваряне. И в малките апартаменти, като правило, не е така.

- Плъзгащите се врати се отварят чрез плъзгане на крилото на вратата навътре или по протежение на стената по специални релси. Отворът за врати, който се отваря във вътрешността на преградата, ще изглежда добре. Необходимо е обаче да се направи такава система само в началото на строителството.

- Сгъваемите врати се наричат ​​вратар-акордеон, защото се отварят при сгъване. Конструкцията се състои от горна или долна релса, ролка и свързани панти на панела, които могат да бъдат остъклени или глухи. Сгъваемите врати са идеални за малки апартаменти и ще спестят място.

- Стационарните врати са наименувани от мястото на първоначалното им приложение. Вратите се състоят от две половини (отдолу и отгоре). Този дизайн е по-подходящ за семейства, където има малки деца, както и за четирикраки членове на семейството. Горният лист е отворен за вентилация, а долната - за блокиране на пътя.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем интериорни врати?Как да изберем интериорни врати?
Как да фън шуй трябва да се намират интериорни врати?Как да фън шуй трябва да се намират интериорни врати?
Рационален избор на интериорни вратиРационален избор на интериорни врати
Декорация на интериорни врати на всяка къщаДекорация на интериорни врати на всяка къща
Монтиране на интериорни вратиМонтиране на интериорни врати
Как да изберем интериорни вратиКак да изберем интериорни врати
Интериорни врати и тяхната инсталацияИнтериорни врати и тяхната инсталация
Избор на интериорни вратиИзбор на интериорни врати
Интериорни врати Как да изберем?Интериорни врати Как да изберем?
Правила за избор на интериорни врати от дървоПравила за избор на интериорни врати от дърво
» » Как да изберем интериорни врати
© 2021 BggeHat.com