Избор на интериорни врати на вратата на пазара

интериорни вратиПреди купувачите на интериорни врати има доста труден избор, е необходимо да изберете врата, която е устойчива на влага и не е подложена на температурни разлики.

Преди да изберете врата, трябва да решите кое дърво да бъде направено. Производителите предлагат врати от твърда дървесина, иглолистни, комбинирани и тип врата от изкуствени материали. Тук, market-dveri.ua/ru/mezhkomnatnye-dveri-k3/ можете да изберете качествени интериорни врати. На площадката на магазина за пазарни врати има широк спектър от качествени врати.

Най-скъпите врати са вратите от дървесната категория, изработени от вида дъб, бук, клен и махагон. Вратите, изработени от този материал, имат добър външен вид и висока якост. Така че, има врати от масив бор, а след това - от комбинираните материали. Комбинираният материал се състои от блокове от бор, MFD и ПДЧ. Най-евтината категория врати са "не-дървени" врати, които се състоят от MFD, ПДЧ и други материали. Цената на вратата все още зависи от дизайна им. Понякога дизайнът надвишава реалната цена на материала, от който е направена. Сред купувачите, вратите от бор са много популярни, те са много по-евтини от вратите, изработени от други материали и са достатъчно силни.

Няма стандартни врати по поръчка. Производителите предлагат най-вече три версии на материала: дъб, бор или MFD. Днес вратите от МФУ са направени с помощта на технологията на германците. Производителите купуват материали и се занимават с монтаж и обработка на врати. Вратите се обработват с петслойно покритие, т.е. платното се изравнява със земята, след което се полагат втория и третия слой почва, след което идва трайният полиращ емайл. Така че производителите предпазват вратите от влага.



Вратите от бор, въпреки че изглеждат добре, но често се нуждаят от възстановяване. Боровите врати се нуждаят от висококачествена производствена технология. За да направите това, трябва да се подложи на подходящ процес на сушене, след това да се държи във вакуумната камера и в крайна сметка е необходимо да се определи процентът на влажност на дървото. По-добре е да проверяват влажността със специално устройство, което ще проверява цялата дървена повърхност, а не с домашно устройство, което открива влажност само на едно избрано място. След като са преминали през всички етапи на проверката и ако бъдат екзекутирани перфектно, те продължават да произвеждат вратата. Крайният резултат на завършената врата ще бъде нейното импрегниране, грундиране и боядисване. Ако всички стъпки са направени в съответствие с всички правила и технологии, получава отлично и стабилна врата, но ако това - нещо, което липсва, е вероятно вратите скоро ще бъдат необходими за възстановяване.

Комбинираните интериорни врати са сравнително евтини и са изработени от ПДЧ, ПДЧ. Те са изпълнени със специален материал, за да задържат влагата и шумоизолация, точно преди лечението. От температурните различия те се защитават от игловиден шев, с който се свързват баровете, от които са направени. Тези врати се произвеждат с помощта на две технологии. Първите: залепени блокове от бор, те залепват слой от MFD, след което залепват фурнир от ценна дървесина. Второ: пръчките от бор се залепват по периметъра, а останалата част от пространството се състои от джъмпери, след което идва фурнир от скъпо дърво.

За дълги сервизни врати, те трябва да бъдат правилно поддържани и преди да ги слушате, слушайте съветите на специалисти. Вратите трябва да бъдат шарнирно свързани в хоризонталната равнина. Ако те са покрити с безцветен лак, след това ги предпазвайте от пряка слънчева светлина. Стаята не трябва да е много сух или влажен въздух. Преди монтажа вратата трябва да се държи в помещението за аклиматизация. Защитете вратите от влага, намажете местата за вмъкване на брави или други части. Преди да покриете вратата с боя, прочетете инструкциите върху тях. За да се опитате по всякакъв начин да предпазите вратите от влага, температурата спадне до пълна и окончателна инсталация.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем интериорни врати?Как да изберем интериорни врати?
Декорация на интериорни врати на всяка къщаДекорация на интериорни врати на всяка къща
Монтиране на интериорни вратиМонтиране на интериорни врати
Как да изберем интериорни вратиКак да изберем интериорни врати
Интериорни врати и тяхната инсталацияИнтериорни врати и тяхната инсталация
Избор на интериорни вратиИзбор на интериорни врати
Интериорни врати Как да изберем?Интериорни врати Как да изберем?
Как да изберем интериорни вратиКак да изберем интериорни врати
Правила за избор на интериорни врати от дървоПравила за избор на интериорни врати от дърво
Как да изберем интериорни врати за интериора?Как да изберем интериорни врати за интериора?
» » Избор на интериорни врати на вратата на пазара
© 2021 BggeHat.com