Избор на интериорни врати

Има много начини, както и варианти за производство на интериорни врати. Важно е, че вратите не само харесаха, но и служеха добре. Има няколко вида врати. Например, врати от панели. Те са конструкция, състояща се от рамка и панели в нея. Панелите са дървени щитове, които запълват рамката на вратата с празнина. Този тип врати се инсталират по-често от други. Има много причини за това. Този дизайн е по-издръжлив, особено ако дървото е с добро качество. Връзките, които имат самозаключващи се функции, без помощта на лепило, гарантират надеждността на вратата. Дървеният вид играе важна роля. Такива породи като дъб, орех или габър са по-ценни поради тяхната сила и твърдост. Въпреки че цената на вратите на такова дърво е скъпа, но си заслужава. Дървото от иглолистна дървесина е по-икономично, но не е устойчиво на удари. Също така има такава възможност като комбинирано дърво. Изгледът им също е много красив, но цената е по-подходяща.

Следващият вид интериорни врати са панелните врати. Те също са много широко използвани и има търсене за тях. Те са щитовете, които имат пълнежа. Той може да бъде пълен или плитък. За да инсталирате врата между стаите, не избирайте пълното запълване. Този тип е твърде тежък и издръжлив. Повърхността на вратата е гладка. Най-често избират интериорни врати с картонен пълнеж във форма, наподобяваща пита. Теглото и здравината са идеални за тази версия. Цената зависи от качеството на материалите, както и от смилането с довършителни работи.

При лакирането на вратите можем да кажем, че преди смилането е важно да се шлайфа, за да се осигури гладкост. След като са нанесени няколко слоя лак. До вратата имаше красива цветна сянка, използваха бои, преди да се поставят върху повърхността на лак.



Има няколко опции за отваряне на врати. Sweep версия е най-използваната. В този случай също има разнообразие, една и половина сгъваеми, двукрили и еднокрили врати. Изборът на отваряне трябва да бъде направен възможно най-рано, така че по-късно да не се налага да променяте пантите на вратата или цялата врата. Има и плъзгащи се врати, както и сгъване.

За да не се затъмнява помещението, е възможно да се инсталира стъкло на вратата. Цвят, форма и модел зависи от вкуса на собственика. Цената на една врата със стъкло е много по-скъпа. Инсталираното твърдо стъкло няма да се разтърси. Сигурността също е важна. Тя може да бъде осигурена чрез избор на темпериран тип стъкло, както и триплекс стъкло.

Кутията на вратата на интериорната врата трябва да е здрава, дървесина като дъб, бреза, череша или орех. Правилното и надеждно закрепване е залогът на услугата за добра врата.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дървени люлеещи се вратиДървени люлеещи се врати
Как да изберем интериорни врати?Как да изберем интериорни врати?
Как да фън шуй трябва да се намират интериорни врати?Как да фън шуй трябва да се намират интериорни врати?
Рационален избор на интериорни вратиРационален избор на интериорни врати
Монтиране на интериорни вратиМонтиране на интериорни врати
Как да изберем интериорни вратиКак да изберем интериорни врати
Интериорни врати и тяхната инсталацияИнтериорни врати и тяхната инсталация
Метални вратиМетални врати
Интериорни врати Как да изберем?Интериорни врати Как да изберем?
Стоманените врати са в основата на безопасносттаСтоманените врати са в основата на безопасността
» » Избор на интериорни врати
© 2021 BggeHat.com