История на развитието на пазара на мебели в Италия

1На мебелите на италианците особени чувства. Дълго време старите майстори на дърводелството вдъхнаха в синовете и учениците си любов към дървото, предадоха ключовете, за да разберат всички тайни на дървото. Те също отдавна обучават наследниците си за изкуството на мозайката, умението за дърворезба и голяма част от това, което се използва в столетни предприятия за мебели за семейства.

Италия е уникална страна. Тя многократно е имала успехи и падания, различни режими, емиграционни вълни. Това важи особено за Северна Италия, която е в непосредствена близост до Франция, Швейцария и Германия. От тези съседни държави дойде "нова кръв", която донесе своите умения и знания. Постепенно опитът е натрупан и предаден на потомците. На тази територия е израснало ново поколение професионалисти, които познават и ценят своята история.

През седемдесетте години на миналия век настъпи бум на мебели, който промени начина на мислене и живот на народа на Италия. Професионалистите се обединиха, за да съчетаят традициите на старите майстори и постиженията на цивилизацията, за да предадат своя опит на следващите поколения. По това време пазарът на мебели в Италия се развива бързо.



След известно време положителните промени допринесоха за факта, че имаше рязко и неравномерно покачване на благосъстоянието на нацията. Разрастването на социалното неравенство се отрази и върху сектора на мебелите. Голям брой луксозни италиански мебели, достъпни само за избрани слоеве. Старите традиции, духът на италианското майсторство, се губят в миналото и се губят. Особено скандално беше появата на бездушни скъпи неща от наследствени дърводелци и дърводелци. Тези неща заменят всички ценности, които бяха почитани от предишните поколения. След като изпитаха експлозия от възможности, повечето майстори започнаха да губят корени.

В продължение на 30 години от такъв лекомислен успех Италия загуби много значение за себе си. Много неща, които сега са трудни за поправка. Страната надценява отношението си към живота. Постепенно се връща към любовта на творчеството, работата, обикновения живот.

Сега в много страни има какво се случва в Италия. Развитието само по себе си не може да се нарече зло, просто е важно универсалните ценности да останат в същото време, тъй като традициите на предците и корените на нацията са много лесно и бързо забравени. Независимо от времето, трябва да има връзка между избраните цели и сърцето.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Италиански тапети на стенатаИталиански тапети на стената
Италианските мебели винаги са модерни и стилниИталианските мебели винаги са модерни и стилни
Италиански мебели и бароков интериорИталиански мебели и бароков интериор
Къде и кога да купите истински мебели от Италия?Къде и кога да купите истински мебели от Италия?
Дизайн на стени с тапети zambaitiДизайн на стени с тапети zambaiti
Мебелни фронтове от естествени дървени предимстваМебелни фронтове от естествени дървени предимства
Италиански мебели луксозен достъпИталиански мебели луксозен достъп
Тайните на качеството на италианските мебелиТайните на качеството на италианските мебели
Италианската кухня е непоклатима тенденцияИталианската кухня е непоклатима тенденция
Най-добрите фабрики за мебели в ИталияНай-добрите фабрики за мебели в Италия
» » История на развитието на пазара на мебели в Италия
© 2021 BggeHat.com