Последни тенденции в производството на смесители

Още преди 8-10 години кранчетата за банята в санитарните ни кабинети бяха абсолютно любопитство. Те се внасят в много ограничени количества, главно от Германия и Италия. Ясно е, че тази цена на водопроводната мрежа не е евтина. Днес обаче времето се е променило, а моделите с един лост вече се произвеждат дори от местни предприятия.

Принадлежностите към титана са най-надеждните!

Ако говорим за най-новите тенденции в производството на смесители, първото нещо, което трябва да отбележим, е триумфалният марш на пазара на моделите с един лост. Продуктите Dvuhventilnye вече почти не се произвеждат - те отказаха от големи предприятия, както и от малки частни производители. И всичко това, защото моделите с един лост ги надминават на всички фронтове, преди всичко - по отношение на експлоатационния живот. Например, в смесители с един клапан се монтира само титаниева армировка, в резултат на което те са:

  • Носете няколко пъти по-бавно от моделите с две вентили;
  • Ефективно устойчива на корозия;
  • Не давайте на водата в кранчето изразен "метален" вкус.


Но в дву-клапаните водопроводни инсталации са монтирани стоманени компоненти, които са лишени от всички споменати предимства.

Квадратни форми - стандарт на стил

Ако преди смесителите имаше гладки, вълнообразни контури и очертания, тогава текущата мода за водопроводчици диктува много различни дизайнерски стандарти. Сега повечето миксери от добре известни производители се изпълняват в стил на високите технологии и имат ясно очертани квадратни правоъгълни форми. Намерете модел с квадратна клапа и квадратна капсула сега не е трудно. Но за да си купите класически смесител с два клапана с гладко удължен накрайник и цилиндрични кранове е голям проблем.

Висока конкуренция на пазара

И накрая, една съвсем ясно очертаваща се тенденция е увеличаването на броя на производителите. Ако по-рано на пазара на кран и други водопроводни инсталации имаше само няколко забележителни играчи, сега броят им се е увеличил многократно. Много известни чуждестранни и местни компании предлагат своите стоки. По принцип в асортимента си има един и същ модел с един лост в хай-тек стил. По правило те получават гаранция за не повече от две години. В действителност животът на такава водопроводна инсталация е не по-малко от четири до пет години и дори повече, в зависимост от интензивността на работа.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Батерия за баня с душ Как да изберем надежден уред самБатерия за баня с душ Как да изберем надежден уред сам
Как да изберем крана за кухнята?Как да изберем крана за кухнята?
Италианските мебели винаги са модерни и стилниИталианските мебели винаги са модерни и стилни
Керамични плочки, направени в РусияКерамични плочки, направени в Русия
Изберете миксерИзберете миксер
Основни типове миксериОсновни типове миксери
Как да изберем кранче за баня?Как да изберем кранче за баня?
Оборудване на бетонните миксериОборудване на бетонните миксери
Разделени системи За да изберете това?Разделени системи За да изберете това?
БетонобъркачкиБетонобъркачки
» » Последни тенденции в производството на смесители
© 2021 BggeHat.com