LED крушки и техните предимства

LED крушкиПрез последните десетилетия технологичният прогрес направи значителна крачка напред. В нашите домове са консумирани няколко пъти повече електрически уреди. Междувременно капацитетът на мрежата и обемите на производство на енергия останаха практически непроменени. На тази основа проблемът за спестяване на електроенергия става все по-остър.

Производствените предприятия произвеждат оборудване с намалено потребление на електроенергия. Безсмислено до ушите на потребителите, се правят покани за изключване на непотърсено оборудване и, естествено, учените все по-внимателно обмислят въпроса за икономичното осветление.

В момента пазарът на осветителни тела е пълен с разнообразни продукти за осветление. За купуващите лампи се предлагат за различни цели и с радикално различни параметри. Междувременно, като всеки обект, изобретен от човек по негово време, всеки от видовете лампи има свои уникални предимства и недостатъци.



LED лампите стават все по-популярни, за производството на които се използват диоди, излъчващи светлина. Всичко се промени драматично, тъй като в старите времена диодите могат да бъдат посрещнати на светлинни табла и под формата на индикатори. С течение на времето характеристиките на мощността на светодиодите станаха по-големи, а досега светодиодните крушки са налични на пазара, които могат да бъдат закупени в Киев в магазина BRILLE. Естествено, на първо място е необходимо да се разгледа въпросът за рентабилността. Консумацията на светодиодния източник е 20 пъти по-малка от стандартната лампа.

Каквото и да каже, LED е един вид кристал и в резултат не може да изгори или да се счупи. В същото време индикаторът за експлоатационния му живот достига стойност от 100 хиляди часа. Ако вземем предвид средната лампа, нейната средна дневна работа не надвишава 4 часа. В резултат на това LED лампата ще продължи малко повече от 68 години. Разбира се, експлоатационният живот зависи пряко от качествените параметри на самия уред и от условията на работа.

На пазара можете лесно да отговаряте на LED лампи, които могат да работят не повече от няколко месеца. Но висококачествени осветителни устройства и всъщност са в състояние да функционират от месеци. Светлинните диоди лесно издържат на удари, вибрации и температурни ефекти и в резултат на това могат да се използват и за улично осветление.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Индустриални таванни светлини, правилният изборИндустриални таванни светлини, правилният избор
Модерни светодиодни осветителни тела за LCD мониториМодерни светодиодни осветителни тела за LCD монитори
Проектори за външно осветление Светодиодни осветителни тела за фасадатаПроектори за външно осветление Светодиодни осветителни тела за фасадата
Осветителни устройства и техните източници на светлинаОсветителни устройства и техните източници на светлина
Принадлежности коларцПринадлежности коларц
Осветление със светодиодиОсветление със светодиоди
Перспективи, нюанси и особености при осветлението на складоветеПерспективи, нюанси и особености при осветлението на складовете
Следата светва нова дума в технологията на осветлениеСледата светва нова дума в технологията на осветление
Характеристики на приложението на прожекторитеХарактеристики на приложението на прожекторите
Модерни светодиодни светлини на крушкатаМодерни светодиодни светлини на крушката
» » LED крушки и техните предимства
© 2021 BggeHat.com