Предимства при използването на източници на LED осветление

Появата на LED лампи е свързана с тяхната по-голяма ефективност и икономичност в сравнение с обикновените лампи с нажежаема жичка. Те станаха популярни поради липсата на ултравиолетова радиация, дълги срокове на употреба, икономия на енергия и безопасност. Освен това, те са сравнително лесни за инсталиране: достатъчно е да смените старата LED лампа с отстраняването на електронния стартер. Животът на LED лампите е десет пъти по-висок в сравнение с конвенционалните лампи.

Основните предимства на използването на LED осветление.

Съотношението на дългите условия на употреба и консумацията на енергия. Консумацията на електроенергия от LED таванни светлини е минимална. Спестява около една трета от електричеството в сравнение с конвенционалните лампи и експлоатационният живот достига 100 000 часа, което осигурява значителни икономии при използване на светодиоди. Тук LED осветителните тела, вградени в армастронг, са добър пример за качествено осветление.

Разликата между точковите и вградените LED осветителни тела е използването на материали с висока якост. По този начин те са защитени от вибрации, удари и други механични влияния. Важно е да се отбележи пожарната безопасност на тези осветителни тела, която се дължи на ниската температура на светодиодите. Те могат да се поставят във вода и се препоръчват за поставяне в детски стаи и учебни заведения.



Няма трептене и ултравиолетова радиация. Нормалните и флуоресцентни лампи мигат заради постоянната консумация на електроенергия. За човешкото око е нереалистично да хванат проблясванията на секунда около сто пъти. Тласкането обаче има отрицателно въздействие върху зрението. В основата на работата на светодиодните лампи е използването на постоянен ток и те не генерират ултравиолетово лъчение, в резултат на което е възможно да се създаде осветление от всякакъв сянка.

Друга особеност на таванните светлини, вдлъбнати и спот лампи е тяхната яркост, сравнима в светлината на неоната. Освен това LED лампите работят безшумно.

Работата и инсталирането на LED осветление е много лесно. Тези, които се стремят да се грижат за здравето си и планират да донесат още повече уют в собствените си домове, използването на LED осветление ще бъде полезно.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Избираме лампа за къщата! 5 най-често срещани въпросиИзбираме лампа за къщата! 5 най-често срещани въпроси
Таванни лампи за офис - функцииТаванни лампи за офис - функции
LED осветителни тела за опънати таваниLED осветителни тела за опънати тавани
Индустриални таванни светлини, правилният изборИндустриални таванни светлини, правилният избор
Осветителни устройства и техните източници на светлинаОсветителни устройства и техните източници на светлина
LED осветление функции и предимстваLED осветление функции и предимства
LED подсветкаLED подсветка
Осветление със светодиодиОсветление със светодиоди
Предимства на уличното осветление на слънчев панелПредимства на уличното осветление на слънчев панел
LED крушки и техните предимстваLED крушки и техните предимства
» » Предимства при използването на източници на LED осветление
© 2021 BggeHat.com