Индустриални таванни светлини, правилният избор



Такива продукти като промишлена лампа с окачен таван се произвеждат без декоративни екстази, те имат строга форма. Такива светлинни източници са необходими за промишлени и търговски помещения на големи площи, както и за промишлени обекти и територии. Днес, на вътрешния пазар, осветителните устройства за промишлени цели (представени на снимката) се предлагат в широк диапазон и няма проблеми с тяхното придобиване.
осветителни тела за промишлени помещения

Критерии за избор на промишлено осветление

Изискванията към тях се различават от тези, които се предлагат за битови или офисни лампи (по-подробно:Таванни лампи за офис - функции".) Това, преди всичко, безопасност, ефективност на разходите във връзка с потреблението на енергия, ниско тегло, работят в дългосрочен план и ниска цена на повечето промишлени осветителни тела оценяват тяхната функционалност и количеството светлина, генерирана на единица енергия -. Than фигурата по-горе, устройството е по-изгодно употреба ,
Също така, когато купувате и инсталирате таванни източници на светлина, трябва да имате предвид няколко ключови моменти:
  • е необходимо избраните промишлени осветителни тела да осигурят еднакво осветяване на работното пространство, което позволява при необходимост да се промени местоположението на производственото или търговското оборудване и при променящите се дейности е лесно да се адаптират помещенията към новите нужди;
  • за да може да се увеличи яркостта, е необходимо да се установи окачена таванна лампа Индустриална с насочен лъч светлина (лъч);
  • в помещения, където е фиксирана висока влажност и се образува много прах, експертите съветват инсталирането на осветителни устройства, в които отражателите са скрити в долната част.

Лампи с халогенни лампи

Ефективността, компактността и икономичността на халогенните лампи са тези, които привличат потребителите. Те работят както на постоянен, така и на променлив ток. Халогенната лампа е лампа с нажежаема жичка, но поради буферния й газ животът й е около 4000 часа.
Те се произвеждат с основа E 14 и E 27, а светлинната им мощност е 22 lm / W. При гладко включване лампата може да се удължи до 12 000 часа.
халогенни тавани промишлени
Трябва да се отбележи, че ярката бяла светлина на халогенните лампи със значителна ефективност възпроизвежда идеалните цветове. Тези светлинни устройства са лесни за фокусиране и минимизиране на ултравиолетовото лъчение. Техният недостатък е възможността за загряване на колбата до температури, които са опасни за огъня, така че след инсталирането те да нямат точки на контакт.
Качественото осветление на индустриалните помещения се подпомага от метални халогенни лампи с основа E27 или E40 и с електромагнитна дроселова клапа. Специално се изискват индустриални халогенни лампи в сгради с височина до 6 метра в тавани и защита IP 65, имат стартово-контролно оборудване и поликарбонатен дифузьор. Представени са следните видове GSP с метална халогенна лампа: GSP 250-100-150-70.
Разширените съвременни IRC-халогенни лампи имат инфрачервено покритие, така че техният живот се удвоява и консумацията на енергия се намалява с 45.

Флуоресцентни промишлени лампи

Предимствата на съвременните осветителни тела за луминесцентни тавани за промишлени цели са:
  • висока ефективност;
  • дългосрочна употреба;
  • 5 пъти увеличена светлинна мощност;
  • няма зависимост от спада на напрежението;
  • те се нагряват до 50 градуса.
Модерни осветителни тела за луминесцентно осветление с натриеви или живачни лампи до 400 вата се предлагат на купувачите със специален стартов регулатор, който им позволява да бъдат монтирани в стаи с високи тавани.
стенни лампи
Те произвеждат следните видове:
  • лампи с флуоресцентен T8 в топлоустойчив корпус и защита IP 65 и лещата на полистирол или поликарбонат, докато те са снабдени с електронен баласт (съкратено ЕКГ) или електромагнитна бобина;
  • багажни лампи с флуоресцентни лампи T8, предназначени за осветяване на вътрешни помещения в големите търговски предприятия и в производството. Благодарение на стоманената кутия нивото на защита е IP 20. Те са оборудвани с електромагнитна дроселова клапа.
Осветителните тела за тавани, водоустойчив промишлен флуоресцент са с лек дизайн и се произвеждат в едно-лампа или двуслойна версия.
Видео за промишлени осветителни тела:

LED промишлена светлина

Светодиодовите осветителни тела, монтирани на тавана, са предназначени за монтаж в складове и производствени зали и помещения. Тези източници на осветление стават все по-популярни всяка година, постепенно заменяйки от вътрешния пазар други видове осветителни тела. С височина от 5 метра осветлението може да достигне 170Lx. Те се произвеждат на окачени кабели.
таванни лампи, водоустойчиви, промишлени
Светодиодните лампи за промишлени осветителни тела имат следните предимства:
  • постоянно намаляване на разходите и разходите за енергия с постоянно повишаване на качеството на осветлението и увеличаване на периода на експлоатация;
  • бърз период на изплащане;
  • Удобно осветление на работни зони, което допринася за повишаване на производителността в предприятието;
  • те не се загряват в сравнение с живачните лампи и са напълно безопасни;
  • въпреки ниското ниво на потребление на енергия, създават мощен поток от светлина;
  • имат надеждно закрепване и лека обвивка;
  • Наличието на изцяло метален алуминиев профил осигурява висока степен на защита.
Също така, на купувачите се предлага LED таван-монтирани промишлени таван-монтирани индустриален тип.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Таванни осветителни телаТаванни осветителни тела
Таванни лампи в типовете бани и примериТаванни лампи в типовете бани и примери
Лампите детски таван избират правилноЛампите детски таван избират правилно
Правила за инсталиране на лампа за растерни светлиниПравила за инсталиране на лампа за растерни светлини
Осветителните тела за тавана на гипсокартоните са различниОсветителните тела за тавана на гипсокартоните са различни
Офис тавани осветление видове и ползиОфис тавани осветление видове и ползи
Улично таванно осветление Оптимално осветление за изборУлично таванно осветление Оптимално осветление за избор
Таванни лампи за офис - функцииТаванни лампи за офис - функции
LED осветителни тела за опънати таваниLED осветителни тела за опънати тавани
Модерни светодиодни осветителни тела за LCD мониториМодерни светодиодни осветителни тела за LCD монитори
» » Индустриални таванни светлини, правилният избор
© 2021 BggeHat.com