Осветление на вили

Осветление на вилиВсяка къщичка в къщи през нощта може да бъде трансформирана чрез правилно избиране на осветлението и поставяне на лампите около обекта. Ландшафтна украса включва пълнене, осветление на място, светлинни ефекти, LED технология. Последният вариант е много популярен в съвременния дизайн.

Нейната прилагане LED технология, намерени в дизайна на паркове, улици, градини, рекламни табели, фасади на сгради, и сега дойде ред и да предоставят осветление вили. Несъмнено предимството на този метод е способността да се регулира консумацията на енергия в зависимост от външни фактори. Също така, благодарение на многото модификации на проектори, които се различават по типа оптика, броя и вида на фотодиодите, те са получили достатъчно възможности по отношение на ландшафтния дизайн.

Методът на работа на светодиода е, че полупроводниковото устройство с метална основа е покрито с излъчващ кристал, оптична система и контактни клеми. Радиационният процес възниква, когато тече поток през кристала, което се дължи на рекомбинацията на частици с различни видове проводимост.



Техническите възможности позволяват създаването на невероятно сложен декор, декорирайки градина, трева, беседка или просто пътека, водеща към къщата.

Какви са предимствата на светодиодите? Основното предимство може да се нарече висока ефективност, което означава, че почти цялото електричество се превръща в светлинна енергия. В друг случай, лампи с нажежаема жичка и флуоресцентни лампи, по-голямата част от консумираната енергия се изразходва за топлината, която излъчват. Светодиодите, за разлика от традиционните източници на светлина, не се нагряват. Освен това светлината, която излъчва, е невероятно чиста, което се оценява от декоративното осветление на стаи и пейзажи.

Друго предимство е липсата на ултравиолетово и инфрачервено лъчение. Разбира се, цената на светодиодите е много по-висока от тази на лампите с нажежаема жичка, но експлоатационният живот е поразително различен. Светодиодите функционират за около 100 хиляди часа, а лампите с нажежаема жичка - не повече от 1000. По този начин е трудно да се каже коя опция е по-икономична. Високото ниво на сигурност поставя светодиодите в несъмнени лидери. Захранващото напрежение не надвишава 24V, което означава, че този източник на светлина може да се използва в бани.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Нанасяне на LED осветление в интериораНанасяне на LED осветление в интериора
Външно осветление селска къща 5 често срещани грешки!Външно осветление селска къща 5 често срещани грешки!
Проектори за външно осветление Светодиодни осветителни тела за фасадатаПроектори за външно осветление Светодиодни осветителни тела за фасадата
Светодиоден светлинен източник на светлинаСветодиоден светлинен източник на светлина
LED осветление функции и предимстваLED осветление функции и предимства
Външно осветление на селска къщаВъншно осветление на селска къща
Перспективи, нюанси и особености при осветлението на складоветеПерспективи, нюанси и особености при осветлението на складовете
LED крушки и техните предимстваLED крушки и техните предимства
Модерни светодиодни светлини на крушкатаМодерни светодиодни светлини на крушката
Креативно решение в таванното осветлениеКреативно решение в таванното осветление
» » Осветление на вили
© 2021 BggeHat.com