Външно осветление селска къща 5 често срещани грешки!

Изгаряйки в прозорците на къщата, светлината служи като отличен водач на тъмно. Същото важи и за външното осветление, особено след като модерната индустрия е разработила много интересни опции за осветление. Обикновено собствениците управляват обикновена крушка над вратите: входът е осветен, той се вижда добре. Но в ограничено пространство. Извън светлинния кръг тъмнината само се сгъстява, без да позволява да виждате по-нататък. Двойките лампи на входа и портата също не са достатъчни за пълно проучване на територията в тъмното. Аз бих могъл да получи мощен прожектор - той също има недостатъци: голямо потребление на електричество с ослепително око мощен лъч.

Озеленяването, вместо тези прости решения, дойде с много нововъведения. Например, вместо лампа, завинато в касета без плафон, можете да използвате стилизирано изкуство за коване, остъклени лампи. Ярко осветявайте пространството с минимални LED светодиоди. Освен това благодарение на модерната технология е възможно да се регулира силата на напрежението и яркостта на лампите, да се настрои таймерът на работното време на осветителните тела. При облачно време или когато се активират сензори за движение, осветлението автоматично преминава в интензивен режим, превключва системата към слънчеви панели, ако има такива. Това е просто. Основното нещо е да не правите грешки при избора на най-подходящия вариант. Специалист, поканен от съответната фирма, без съмнение ще направи външното осветление на селската къща правилно. Мога ли да направя това със собствените си ръце? Възможно и необходимо. Просто в този процес, не се препъвайте на 5 малки неща.

Грешка # 1. Монтаж. Осветлението е избрано за характеристиките на електрическите кабели. Захранващия резерв се взема предвид (старите проводници обикновено не са предназначени за текущата скала на консумацията на енергия), условията за сигурност. Работата на външни лампи се различава от вътрешното влияние на метеорологичните условия. Трябва веднага да мислите как да предпазите проводниците от влага, какъв кабел е необходим, на каква дълбочина да полагат жици, така че през зимата да не замръзват. Ако носите осветление отгоре, изключете възможността за залепване на снега, замръзване, докосване на клоните на дърветата. Всички нюанси не могат да бъдат предвидени, но основните изисквания ще трябва да бъдат изпълнени.

Грешка # 2. Брайт. Природната красота на ландшафтния ландшафт не си заслужава да се разваля. Модерацията е добра във всичко. Редица ярки лампи ще осигурят сигурност, но също така ще възнаграждават дискомфорта. Ярък ден в нощта е глупост. Достатъчно заглушено осветление по градинските пътеки и в изкуствените резервоари. Основната отправна точка за силата на осветлението - лампите не трябва да прекъсват светлината на звездите при хубаво време.



Грешка # 3. Компромис. Най-вероятно не само ще светне вашия сайт. Съседните дворове също могат да включват лампи вечер. Всеки светлинен източник има свой собствен радиус и те не трябва да се пресичат помежду си. Прекомерната светлина може да попречи на някого.

Грешка # 4. Максимилистът. Прекомерното изобилие от лампи във всички ъгли на двора не толкова украсява ландшафта, колкото ще раздразни. Целта на външното осветление е да защитите движението си около територията. И в същото време му придай мек, ненатрапчив, приглушен вид. Подходящото осветление ще подчертае красотата на нощта. В хладно - ще разсее.

Грешка # 5. Визуален. Собствениците на осветление често размишляват отвътре в къщата. Проектът трябва да вземе предвид факта: как ще изглежда всичко от прозорците. Ако снимката ви е подходяща, проектът е добър. Не е лоша идея да експериментирате с фенерчета, като ги поставяте в различни версии на двора.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Проектори за външно осветление Светодиодни осветителни тела за фасадатаПроектори за външно осветление Светодиодни осветителни тела за фасадата
Осветителни устройства и техните източници на светлинаОсветителни устройства и техните източници на светлина
Светодиоден светлинен източник на светлинаСветодиоден светлинен източник на светлина
LED осветление функции и предимстваLED осветление функции и предимства
Външно осветление на селска къщаВъншно осветление на селска къща
Ролята на подовата лампа във вътрешността на стаятаРолята на подовата лампа във вътрешността на стаята
Лампи в интериораЛампи в интериора
Избор на оптимална лампаИзбор на оптимална лампа
Осветление със светодиодиОсветление със светодиоди
Избиране на принадлежности за вашия домИзбиране на принадлежности за вашия дом
» » Външно осветление селска къща 5 често срещани грешки!
© 2021 BggeHat.com