Избиране на принадлежности за вашия дом

осветителни тела за къщатаИзборът на местоположение и вид осветление на къщата е необходимо да се вземат предвид препоръките на специалистите. Всяка стая изисква индивидуален подход към осветлението. Препоръчва се да се инсталират лампи на няколко нива, в такива помещения като дневна, трапезария, кухня, спалня, кабинет.

Всекидневната се нуждае от ярко осветление, тъй като организира прием на гости, празнува празниците. За тази цел в средата на стаята е инсталиран традиционен полилей. Също така във всекидневната трябва да инсталирате осветление за останалия ъгъл. Тя може да бъде една или няколко sconces, настолна лампа, инсталирана на масичка за кафе с мека светлина, която е идеална за четене. Гледането на телевизия ще направи лампата по-удобна с мека светлина, монтирана близо до дивана или креслото.

За спалнята използвайте лампи с осветена светлина. Тук, в допълнение към основната лампа, в центъра на стаята са инсталирани отстрани на леглото sconces или настолни лампи. За да купите лампи на най-добрите цени в Киев днес е доста реалистично. Ако спалнята е малка, няма нужда да инсталирате полилей или окачване. Огледалото в стаята е желателно да се подчертае под-цвят, за тази цел, свещи или прожектори в тавана ще направи. Можете също да направите оцветяване на мебелите в спалнята.



В кабинета трябва да направите ярко осветление, което ще ви помогне да избегнете умората от очите. Тук можете да комбинирате общото осветление на помещението с допълнително осветление на работната площ. За да създадете добро осветление на масата, задайте лампата за маса с насочен светлинен поток. Можете също така да направите по-модерна и популярна версия на оцветяването на масата с помощта на място за стена. Това са насочени осветителни тела, най-популярните модели от един до четири лампи.

За всяка стая, избирайки типа, дизайна и мощността на осветителното тяло, е необходимо да се вземат предвид размерите на помещението - площ и височина, предназначение и дизайн на интериора. Предварително трябва да предоставите броя на лампите, размерите и разположението. За да издържите един стил в интериора, трябва да изберете лампи от една посока, но с различни функции и методи на инсталиране. Хармоничното разположение на осветителните тела ще помогне да се подчертае достойнството на стаята. Тесната стая може да бъде визуално направена по-висока, ако инсталирате приспособленията не точно в средата на тавана, но се премествате на една от стените. Когато се инсталира на средната линия, стаята ще изглежда по-тясна.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Добре дошли в света на светлината на основния декорДобре дошли в света на светлината на основния декор
Осветителни устройства и техните източници на светлинаОсветителни устройства и техните източници на светлина
Ролята на подовата лампа във вътрешността на стаятаРолята на подовата лампа във вътрешността на стаята
Декоративни лампи във вътрешността на къщатаДекоративни лампи във вътрешността на къщата
Осветление в детската стая какво да вземем предвидОсветление в детската стая какво да вземем предвид
Избирайки мебели за спалнятаИзбирайки мебели за спалнята
Лампи в интериораЛампи в интериора
Избор на оптимална лампаИзбор на оптимална лампа
Осветление със светодиодиОсветление със светодиоди
Избор на полилей за холИзбор на полилей за хол
» » Избиране на принадлежности за вашия дом
© 2021 BggeHat.com