Избор на полилей за хол

Всеки от нас се сблъска с толкова тревожно занимание като ремонт на апартамента. Необходимите интериорни елементи, които трябва да се имат предвид в началния етап на ремонта, са полилеи, свещи, подови лампи и други осветителни тела. В края на краищата, те не трябва просто да се поберат в интериора и да носят естетически товар, но напълно изпълняват своята пряка функционална цел - висококачествено осветление на стаята.

Можете да си купите полилей с всяко качество и най-смелите дизайн. Чрез избора си трябва да не се приближи по отношение на красотата, ексклузивност и моден дизайн, както и да се вземе предвид неговата функционалност, производителност, максимална мощност и качество на луковиците. Трябва да се разбере, дали е технически възможно да се вгради избрания полилей и дали тя се запали мощност, подходящи за определена стая в къщата или апартамента.

Всяка стая се нуждае от свое специфично ниво на осветление. За коридорите, бамбуците, тоалетните не се нуждаят от твърде ярка светлина. В тези стаи закупете полилей с мощност на лампата до 100 вата. При избора на осветление в банята спазвайте изискванията за безопасност - осветителното тяло трябва да има плафон, покривайки крушката от всички страни. Яркостта на светлината е леко заглушена. Изберете осветлението за банята, като вземете предвид тази функция. Достатъчна мощност на лампите в кухнята и трапезарията - до 150 вата. Но в дневната и в библиотеката не можете да правите без ярко разливане на светлината - това е средно 200-300 вата.



Важен критерий за избор на полилей са основните характеристики на помещението: височина на тавана, площ, наличие на допълнително осветление. В помещение с високи потоци е по-добре да се монтира голямо мощно осветително устройство с лампи на няколко нива. Малките полилеи са подходящи за малки помещения, прожектори - за ниски многоетажни тавани. Може би, за една голяма стая, може да искате да използвате повече от един полилей и няколко малки лампи, разположени симетрично че лампата за захранването ще има същия индекс.

За да спестите време, можете да си купите полилей в онлайн магазина, без да напускате дома си. В този случай много снимки на уеб сайта на магазина могат да бъдат визуално сравнени с цялостния дизайн на къщата. Не забравяйте, че понякога супер оригиналните форми на балончета могат да се превърнат в абсурдни контрастни точки на тавана. Полилеите и лампите трябва хармонично да се вписват в интериора на помещението, без да се нарушава общата концепция, подчертават детайлите.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Таван полилеи за кухнятаТаван полилеи за кухнята
Полилей с вентилатор - правилният изборПолилей с вентилатор - правилният избор
Кухненските осветителни тела избират осветлениеКухненските осветителни тела избират осветление
Закупуване на полилеиЗакупуване на полилеи
Добре дошли в света на светлината на основния декорДобре дошли в света на светлината на основния декор
Простри таван и полилей направи компетентен изборПростри таван и полилей направи компетентен избор
Декоративни лампи във вътрешността на къщатаДекоративни лампи във вътрешността на къщата
Осветление в детската стая какво да вземем предвидОсветление в детската стая какво да вземем предвид
Осветителна техника за дома, тъй като е правилно да избиратеОсветителна техника за дома, тъй като е правилно да избирате
Полилей като основна част от интериораПолилей като основна част от интериора
» » Избор на полилей за хол
© 2021 BggeHat.com