Кристален полилей с изисканост

Остават в миналото часовете, когато кристалните полилеи могат да висят само в домовете на представители на различни елити. Днес тя е достъпно устройство за осветление и ефективен декоративен елемент, който може да се намери дори и в малък апартамент с конвенционален висок коридор.

Стил функции

Във факта, че след като елитните продукти от кристал станаха масово достъпни, технологичният прогрес е "виновен". Благодарение на този феномен производството на стъкло беше опростено и поставено върху конвейерна лента. Ето защо днес няма проблем да си купите кристален полилей с каквато и да е форма, цвят, размер и дизайн. Освен това кристалът е "смесен" с други материали, което води до продукти, които се раждат с необичайни текстури и цветни разтвори.

Многоцветните кристални полилеи безспорно ще доведат до лукс и изисканост на помещенията. Все пак трябва да разберем, че такива продукти "принуждават" интериора на определени трансформации. Така че, в своя стил, цветното решение трябва напълно да отговаря на кристалния полилей. На сайта basicdecor.ru можете да си купите кристални полилеи на достъпна цена.

Тънкостите на избора

За полилей nenazoylivo, но ефективно украсени вътрешността на апартамента, той трябва:



Съответства на формата, размера, дизайна на всички останали елементи в апартамента - мебели, аксесоари, дори килими и стенни облицовки.

Имате най-добра сила на луминисценция. Това означава, че трябва да помислите дали няма да има други източници на осветление в помещението (прожектори, свещи, подови лампи).

Закачен на определена височина над пода на апартамента. Ако няма нищо под долната му част, то разстоянието до пода трябва да е 190 см. Ако полилеят виси върху маса, вафла и т.н., това разстояние е 170 см.

Декорация от полилеи

Класически полилей, изработен от безцветни кристали, е печеливша възможност за почти всеки вид интериор (от модерен до високотехнологичен). Продуктите с цветно стъкло значително разширяват възможностите за реализиране на творческите амбиции, но в същото време ви карат да бъдете предпазливи, в противен случай можете да "преминете" в лош вкус.

Избирайки безцветен кристал, трябва да обърнете внимание на металните му елементи. Ако са сребърни или хромирани, този полилей хармонично завършва всеки интериор. И друга история, ако са златни. След това е необходимо дръжките на вратите и прозорците също да съответстват на този цвят - тогава дизайна ще изглежда хармонично.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Полилеи Таван с контролен панел - изключително решениеПолилеи Таван с контролен панел - изключително решение
Как да изберем полилей за опъвам таванКак да изберем полилей за опъвам таван
Таван полилеи за кухнятаТаван полилеи за кухнята
Закупуване на полилеиЗакупуване на полилеи
Добре дошли в света на светлината на основния декорДобре дошли в света на светлината на основния декор
Принадлежности коларцПринадлежности коларц
Как да направите холКак да направите хол
Простри таван и полилей направи компетентен изборПростри таван и полилей направи компетентен избор
Осветителна техника за дома, тъй като е правилно да избиратеОсветителна техника за дома, тъй като е правилно да избирате
Полилей като основна част от интериораПолилей като основна част от интериора
» » Кристален полилей с изисканост
© 2021 BggeHat.com