Полилеи Таван с контролен панел - изключително решение



6. 
Съвременните технологии не спират да задоволяват с тяхното развитие. Този ефект се усеща не само от учените, но и от обикновените потребители. Само за сто години, обикновените крушки с нажежаема жичка се превърнаха не само в източник на светлина, но и в дизайнерски инструмент. Не е изключение, а полилеи за тавани с контролен панел, които могат да се управляват директно от дивана, без да се стигне до ключа. В допълнение, устройството за дистанционно управление може да бъде не само бутон, а глас - достатъчно е да се каже командата и системата ще направи всичко. Но това е по-скоро изключително решение, което все още не е на разположение на много хора. Е, днес предметът на нашия разговор ще бъде полилей с LED контролен панел. 

Дистанционно управление на осветлението 

Вече сме свикнали с факта, че устройствата трябва да работят възможно най-ефективно. Ергономичният мениджмънт на разнообразното оборудване излиза на върха на съвременния човек. Днес хората са свикнали да спасяват не само ресурсите, но и собствената си енергия и време, които със сигурност няма да възстановят. И примери за тази маса - перални машини, роботи, прахосмукачки и други иновации, които ви позволяват да изпълнявате задачите колкото е възможно по-бързо и ефикасно, като практически прилагате физическа сила. 
полилей с дистанционно управление
След натоварен ден понякога става толкова трудно, че дори и да се качите на превключвателя е истинско ястие. За да улесните живота си, можете да използвате полилеи за тавани с контролен панел. 

Полилеи за удобство с дистанционно управление 

Основното предимство на тези устройства за осветление е, че те могат да се включват и изключват директно от фотьойла и дивана, които не се доближават до ключа. За малки стаи това може да не е от съществено значение, но ако имате голям хол или студио с няколко светлинни източника, това е наистина удобно решение. Полилея с дистанционно управление може да се управлява от разстояние от 30 до 100 метра. Този сигнал преминава лесно през стените, което ви позволява да изключите светлината в друга стая. Тази функция е особено привлекателна за родителите, чиито деца не могат да спят на тъмно. След като детето заспа, светлината може да се изключи дистанционно, без да рискува да прекъсне чувствителния сън на бебето. 
полилей с дистанционно управление снимка
Появата на такива устройства не се различава от обичайните - една полилейска схема с контролен панел означава "невидимост" на елементите, получаващи сигнала.

Дистанционно управление на светлината 

Всеки такъв полилей с дистанционно управление има няколко режима на работа. Зависи от броя на лампите и техния тип, наличието на осветление. В самата светлина има често няколко основни цвята. Конзолата ви позволява да посочите само една от тях или няколко от тези, които особено харесвате. Можете също да активирате функцията за гладка промяна на цветовете. 
Основното осветление може лесно да се регулира, като се изключат няколко лампи или се намали яркостта им. Такива полилеи са дизайнерски инструмент - умело избраната форма на устройството и програма за промяна на цветовете на фоновото осветление могат да подчертаят стила на стаята. 
полилеи с диод, излъчващ светлина от контролния панел
Дистанционното управление (дистанционно управление) е незаменим елемент на такива осветителни системи, защото без него дистанционното управление не е възможно. Но не мисля, че конзолата е единствената опция за управление на осветлението. В случай на повреда или изтощаване на батериите, лампата може да се включва и изключва с помощта на конвенционален превключвател. Дистанционното управление обикновено е оборудвано с бутони за всеки от наличните режими. 
Управлението на осветлението от дистанционното управление предлага от 2 до 4 режима, в зависимост от модела на полилея:
  • едновременно включване на всички лампи;
  • режим на половин осветление, т.е. включване само на част от лампите или лампите на външния кръгъл ред;
  • обратен режим на полусветлина. В този случай светлините на вътрешния кръг са включени;
  • режим на изключване. 
полилей за дистанционно управление
Ако устройството на полилея ви позволява да регулирате мощността на лампите, тогава на конзолата ще има допълнителни бутони за управление. Трябва да се помни, че производителите на полилеи често произвеждат системи за дистанционно управление, които са вградени в осветителни тела. 

Как да изберем контролиран полилей 

  1. Тип източник на светлина. Най-евтините са полилеи с обикновени лампи с нажежаема жичка. Лампи с енергоспестяващи, халогенни или LED лампи ще струват много повече, но те са по-икономични и несъмнено имат дълъг експлоатационен живот. В допълнение, те имат по-сложен външен вид. Ако говорим директно за полилеи с дистанционно управление, тогава най-ефективните показаха LED лампи. Тук е важно да определите кой критерий е по-важен за Вас: икономичност на употреба, цена, възможност за създаване на собствен дизайн.
  2. Полилейно захранване и ниво на осветление. Този параметър зависи от предназначението на самата стая. В хола нивото на осветеност не трябва да бъде по-малко от 200 лукса (лукс). За кухнята и трапезарията, подлежащи на допълнително осветяване на функционалните зони, този параметър е подобен на хола. За спалнята и детската стая осветлението може да бъде по-меко - 150 лукса ще бъдат достатъчни. В коридора е достатъчно за 100 Lx.
полилей схема с контролен панел
  • Радиус на контролния панел. За стандартните апартаменти този вариант не е толкова важен, тъй като конзолата ще може да контролира светлината от всяка точка на стаята. Положението с вилите е различно. Предвид голямата площ, може да се наложи да имате по-мощно дистанционно управление.
  • Размери и дизайн на полилея. Те се избират в съответствие с размера на стаята, цветното решение на интериора и неговия стил. Към днешна дата на пазара се предлага огромно разнообразие от високотехнологични и модерни осветителни тела в страната. Ако в магазина не намерите подходящ полилей от предлагания асортимент, можете да се свържете с онлайн магазини. Можете да търсите такива търговски етажи по заявка "полилей с фотоконтрол".
  • Дизайн функции. Те са важни, за да се вземат предвид при наличие на опънати тавани. Факт е, че такива структури много се страхуват от високите температури и затова трябва да се погрижите полилеят да не се нагрява. Халогенните полилеи с контролен панел трябва да имат насочени надолу плафони. Друго нещо е LED и енергоспестяващи лампи. Лесно могат да се монтират под тавана. 
  • Избор на полилей по страна на производство

    Купувачът, който желае да закупи най-качествения продукт, винаги обръща особено внимание на страната и марката на производителя. Към днешна дата повечето от полилеите и лампите от различни цветове се произвеждат в Китай. Но не предполагайте, че качеството на тези продукти е много ниско. Сега не е моментът на нискокачествени фалшификати. В Китай има и собствени и лицензирани заводи от известни компании в Европа, САЩ и Япония. По този начин качеството не е по-ниско от първоначалната страна на марката, но цената е няколко пъти по-малка (поради ниската цена на труда). Ако не вярвате в качеството на китайските продукти и желаете да плащате за европейско качество, вие сте свободни да избирате такива марки. 
    полилей с дистанционно управление
    По този начин изборът зависи от вашите предпочитания и от нивото на вашите доверителни продукти от Китай.
    И за да не се заблуждавате в правилността по ваш избор, трябва да следвате няколко прости правила:
    • винаги поискайте от продавача сертификат за качество. В негово отсъствие знайте, че се опитвате да продадете фалшив или лош продукт. В същото време е желателно сертификатът да бъде преведен на руски език;
    • колкото по-висок е гаранционният период, толкова по-добре. Не забравяйте да изготвите правилно гаранционна карта, тъй като често продавачите просто слагат този документ в кутията, дори не се излизат;
    • Опаковките трябва да са пълни и да имат добър външен вид. Производителят на качествени продукти няма да скъсява материалите за опаковане. Колкото по-надеждни и по-привлекателни, толкова по-голям е шансът, че продуктът, който купувате, е с високо качество;
    • отговорният производител винаги показва своите реквизити. Освен това често такава фирма има свой собствен интернет портал, където клиентите могат да гледат фотогалерията на продуктите;
    • След закупуването на продуктите, запазете чек в цялата линия на гаранционното обслужване. Това ще ви спести от допълнително главоболие в случай на нужда от поправка. 
    Таванна лампа с дистанционно управление, примерно за видео:

    резултати 

    Такава важна детайлност на интериора стана не само обикновен източник на светлина, но и отделен елемент за декориране на стаята. Той помага да създадете свой собствен уникален стил на стая и апартамент. Използването на дистанционното управление прави полицерара още по-функционален, тъй като не е нужно да излизате от дивана, за да го изключите и включите. 
    Монтирането на полилей с контролен панел не е много по-различно от инсталирането на обикновена лампа. Следователно, това може да се направи дори и без участието на господари. 
    Споделяне в социалните мрежи:

    сроден
    Таван полилей с дистанционно управление - прост и удобенТаван полилей с дистанционно управление - прост и удобен
    Таван полилеи за кухнятаТаван полилеи за кухнята
    Лампи за таван от гипскартонЛампи за таван от гипскартон
    LED осветителни тела за опънати таваниLED осветителни тела за опънати тавани
    Вентилатор за таван - устройствоВентилатор за таван - устройство
    Кухненските осветителни тела избират осветлениеКухненските осветителни тела избират осветление
    Електрически брояч с дистанционно управлениеЕлектрически брояч с дистанционно управление
    Закупуване на полилеиЗакупуване на полилеи
    Простри таван и полилей направи компетентен изборПростри таван и полилей направи компетентен избор
    Как да избера LED полилейКак да избера LED полилей
    » » Полилеи Таван с контролен панел - изключително решение
    © 2021 BggeHat.com