Таван полилей с дистанционно управление - прост и удобен



Фирмите - производителите непрекъснато се стремят да подобрят не само вида на продуктите, но и своите постижения, така че за хората, които предпочитат удобството и удобството в ежедневието, е създаден нов тип осветление - полилей таван с контролен панел. Благодарение на това е възможно да се контролира нивото на осветление, като се намира във всяка точка на помещението и не се използва превключвател.

полилей таван с контролен панел

Предимства на полилеите с дистанционно управление

Темпото на живот днес е толкова бърза, както и работата се дава толкова време, колкото е възможно, че човечеството иска да облекчи условията на живот, така че без грижите на време, за да се отпуснете и да получат сила. Предпочитание се дава на най-функционалните инструменти и в управлението на удобни. Често, седи на дивана пред телевизора или да са в леглото, не искам да ставам отново да излезе на ключа - но сега този въпрос е намерил решение на домакинство - имаше светлини с дистанционно управление (дистанционно управление).
Пример за такъв оригинален полилей с дистанционно управление можете да разгледате видеото:
Това устройство ви позволява да включвате / изключвате светлината, да я правите по-ярка или да заглушавате. Това важи особено за големите стаи. Купуването на полилей за таван с дистанционно управление означава да станете собственик на удобно осветително устройство, което може да повиши нивото на комфорт в ежедневието.
Полилей на тавана с дистанционно управление (както изглежда конзолата на снимката), можете да контролирате от 30 метра до 100 дори от друга стая, тъй като сигналът може да действа дори през стените. Външно подобно осветително устройство изглежда както обикновено - елементите, предназначени за получаване на предоставения контролен сигнал, не са видими и не са отразени в неговия външен вид. Понякога по същия начин таванни нагреватели. Полилеите с дистанционно управление са отлична възможност за детските стаи, тъй като много бебета заспиват в тъмнината, се страхуват или не могат да стигнат до превключвателя с висока скорост.

полилей таван с дистанционно управление Китай
Когато свързвате конзолата към нея, само стойката е монтирана на стената, а устройството за управление е инсталирано в корпуса на осветителното тяло, така че няма нужда да се променят съществуващите ключове и проводници, които водят до нея. Няма стени shtroblenie, никакви щети на тапета, много време, енергия и пари спестени.
Във всеки полилей с дистанционно управление има вградени части, осигуряващи определени режими на работа, в зависимост от вида и броя на лампите, както и наличието / отсъствието на осветление, което може да има един цвят или няколко. Функционално устройството е в състояние да осигури основно осветление, да регулира нивото на яркост на лампите, да изключва някои от тях, да променя плавно цвета по желание на потребителя в зависимост от ситуацията.
Редица производствени фирми произвеждат отделно системи за дистанционно управление - те могат да бъдат инсталирани в различни видове лампи (виж: Офис тавани светлини: видове и предимства). Поради факта, че контролната единица е с малък размер, тя може да се използва за почти всеки полилей. Ако няма таванна кутия, устройството е прикрепено към рамката на осветителното тяло.
Изглежда страхотно, трансформиране отвъд таван признаване пространство, полилей LED таван с дистанционно управление, което е задължително устройство в такива осветителни тела - това ви позволява да не се използват къси светлини и трайно монтирани ключове. Но ако искате да управлявате подобен полилей може и по обичайния начин.

Функционално устройство и устройство за дистанционно управление

Конзолата има бутони - всеки от тях отговаря за определен функционален режим или режим на работа. С тяхна помощ се извършва комплексно или отделно включване / изключване на крушки. Броят на режима в зависимост от светлината на модела таван обикновено е от 2 до 4. Това е възможност за едновременно включване на всички лампи в полилея, режим на частично осветление (с участието само на крушката на външната или вътрешната периферна ред), изключете приспособление (точка по темата: Дървените полилеи на тавана изглеждат като антични лампи).

таван полилеи с дистанционно управление евтини
Когато функционалността на устройството е предназначена да контролира силата на осветление, тогава на конзолата можете да видите два бутона с надпис "+" и ";". Дистанционното управление е предназначено за осветително устройство с мощност до 3000 вата. Щандът под дистанционното управление, като правило, е инсталиран до превключвателя. В никакъв случай не е позволено да се закрепва върху превключвателя, тъй като окабеляването се издига от него и по този начин се появява вероятността от повреда.

Как да не се заблуждавате с покупката

Експертите препоръчват при избора на управляван полилей да се вземат предвид някои критерии, сред които техническите параметри като:
  • размера и дизайна на осветителното устройство. Всеки собственик на имот е ясно, че на тавана полилей с дистанционно управление трябва да съответства на стила (класически, хай-тек, модерен, страната и т.н.) и цветова схема, които преобладават в интериора на дадена стая. Днес изборът на лампи е огромен, така че няма проблем с покупката - тяхната снимка е потвърждение за това;
  • обхват на контролираната конзола. За един апартамент такъв параметър не е определящ, тъй като дори минимално разстояние от 30 метра ще бъде достатъчно, за да се регулира функционалността на тавана полилей. Но когато една лампа се купува за голяма частна къща, е необходимо да се закупи устройство, което има по-голям обхват на действие;
  • вид изкуствено осветление. Най-евтиното е да си купите лампа с лампи с нажежаема жичка. Халогенни полилей таван с дистанционно управление, както и осветителни тела с луминесцентни или светодиодни енергоспестяващи крушки често са по-скъпи, отколкото няколко пъти, но разликата в цената е предмет на тяхната издръжливост и мощност икономии по време на работа. В допълнение, те имат отличен външен вид, който може да трансформира интериора. Най-ефективният от тях правилно се счита за източници на LED осветление. Често се използва и външни таванни светлини;
  • ниво на осветеност. Мощността на тавана на полилея за таван зависи от функционалната цел на стаята, в която се планира да бъде инсталирана. Например, за спалня и детска стая препоръчителното ниво на осветеност е 150 LK, за хол - 200 LK, за кухня и трапезария една и съща, за зала - 100 LK;
  • оглед на структурата на тавана. При избора на осветителни устройства с контролен панел за системи за опъване е необходимо да се има предвид, че тъканта от тяхното производство под влияние на високи температури може да се деформира - необходимо е да се уверите, че тялото на полилея не се нагрява при включване. Плафони, покриващи лампи с нажежаема жичка или халогенни крушки, трябва да бъдат насочени към страната, обратната страна на повърхността на материала.

Производители на принадлежности с дистанционно управление

Несъмнено, при покупка на продукти, потребителите се интересуват от страната, в която се произвеждат, и от търговската марка, която често помага да се определи окончателният избор. На вътрешния пазар на модерно осветително оборудване преобладават китайските лампи. Ако страната, в която таванът на полилей с дистанционно управление - Китай, това не означава, че продуктът е с лошо качество, защото на нейна територия клонове, открити компании от Европа, производителите на САЩ и Япония.

купете осветителни тела с дистанционно управление
Следва да се отбележи, че продуктите, доставени от европейските производители, не винаги са на разположение на купувачите на цена. Често Китайските полилеи за таван с дистанционно управление, които имат разумни цени, могат да служат за дълъг период, ако техният избор е да се обърнат сериозно и отговорно. Необходимо е да се изиска от продавача сертификат за качество, желателно е той да бъде преведен на руски език. Неговото отсъствие трябва да бъде предупредено - това е един от признаците, че предлаганият продукт е или фалшив, или с лошо качество. Освен това, помнете гаранционния срок и издавайте гаранционна карта.
Също така е необходимо да се обърне внимание на целостта на пакета и неговия външен вид, тъй като той никога не се спасява от сериозните производители - той трябва да бъде надежден и да изглежда естетически приятен. Фактът, че превозът на продукти отговаря на изискванията и осветителното устройство не е повредено, показва неповреден опаковъчен материал.
Необходима наличност на реквизити на производителя на стоките и неговия доставчик. Освен това досега почти всички сериозни и отговорни фирми, които произвеждат осветителни тела, имат собствен интернет сайт, чийто адрес е посочен на етикета на продукта или в паспорта за него. Не бъдете мързеливи - по-добре е да купите продукт, за да се уверите, че такъв производител наистина съществува и този тип продукт наистина прави.
Произведени в Китай, полилеи за тавани с дистанционно управление са евтини, защото тяхната цена е по-ниска от тази на лампите, произведени в европейски страни. След закупуването на закупената от Вас лампа, опаковката и документите, потвърждаващи покупката, трябва да бъдат запазени по време на гаранционния период, така че да можете да я смените или да я върнете за ремонти по гаранцията.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Полилеи Таван с контролен панел - изключително решениеПолилеи Таван с контролен панел - изключително решение
Таван полилеи за кухнятаТаван полилеи за кухнята
Лампи за таван от гипскартонЛампи за таван от гипскартон
Как да изберем таванно осветление от гипсокартонКак да изберем таванно осветление от гипсокартон
Вентилатор за таван - устройствоВентилатор за таван - устройство
Кухненските осветителни тела избират осветлениеКухненските осветителни тела избират осветление
Електрически брояч с дистанционно управлениеЕлектрически брояч с дистанционно управление
Gsm модул за отопление на котлите за цел и работа на дистанционното управлениеGsm модул за отопление на котлите за цел и работа на дистанционното управление
Простри таван и полилей направи компетентен изборПростри таван и полилей направи компетентен избор
Декоративни лампи във вътрешността на къщатаДекоративни лампи във вътрешността на къщата
» » Таван полилей с дистанционно управление - прост и удобен
© 2021 BggeHat.com