Кухненските осветителни тела избират осветление

Наскоро светлините за кухнята са много популярни. Но в стремежа към новопоявили се тенденции и съвременни технологии, не забравяйте за това традиционно осветление за кухнята като полилей. В края на краищата, това решение за осветление може да даде на вашата кухня индивидуалност, да се превърне в отправна точка за стила и идеята за декориране на цялата стая. Какво осветление за кухнята да избирате?

Инструменти за кухнята: кой стил е подходящ за вас?

Този въпрос е недвусмислено невъзможен за отговор. Първо, нека решим каква роля ще играе полилей в кухнята ви. Ще стане ли обикновен източник на светлина или бихте предпочели да бъде част от идеята за декориране. Но, независимо коя опция избирате, полилеят определено трябва да се впише в организма в стила на вашата кухня. И това означава, че тя трябва да се комбинира с кухненски мебели и довършителни материали на стени, под, таван.

Осветителни тела за кухнята

Традиционни опции:

- Ако кухнята ви е изработена в италиански стил или в стил Прованс, тогава е нужно да освети кухнята с фалшив полилей със свещници.
- В класическата кухня можете да окачите полилей с кристални висулки, с висулки от стъкло, може би оцветени.
- Полилей, създаден с нови технологии, в творческа форма, използвайки най-съвременните материали, има място в кухнята в модернистичен стил.

Осветителни тела за кухнята

Модерни посоки на кухненското осветление:

- Принципът на контраста е една от популярните модни тенденции, които ще накарат вашата кухня да изглежда модерна, необичайна и функционална. Как този принцип се отнася до осветителните тела за кухнята? Формата на полилея може да бъде класическа, традиционна, но материалите, от които е изработена, използват най-новите технологии. Такъв полилей ще бъде подходящ както в класическата кухня, така и в кухнята в стил Арт Нуво.

кухненско осветление

- Друг необикновен и изразителен вариант е да се използва еклектизъм или сливане. Ако следвате тези тенденции, кристалният полилей може да бъде органично интегриран в минималистичен стил, а в кухнята, в стила на високите технологии, ще се появи топъл и уютен класически полилей.

кухненско осветление

Изберете местоположението

Ако кухнята има маса за хранене, най-добрият вариант е да я поставите над него със среден полилей. В същото време светлината трябва да е топла, мека, но в същото време е добре да светне трапезарията.

Ако позволите размера на трапезарията в кухнята си, полилеят може да бъде два - един над масата за хранене, а другият - над бара.

кухненско осветление



Разположен в самия център на тавана за кухнята, полилеят, така или иначе, ще се превърне в основен източник на светлина в кухнята. Въпреки това, независимо от това, че е мощен и ярък, определено ще имате нужда от допълнително осветление за работните места.

Ако говорим за размера на полилеите, трябва да се помни, че ако кухнята има скромен размер и ниски тавани, кухнята трябва да бъде избрана възможно най-плоска и компактна. Plafonds са по-добре да предпочитат миниатюрни и стегнато прилягане към тавана.

кухненско осветление

Производители на кухненски принадлежности

Ако искате да купите качествено и красиво осветление за кухнята, тогава трябва да го изберете не на пазара, а в специализирани магазини, където квалифицирани консултанти ще ви помогнат. Онлайн пазаруването също печели популярност, но преди да направите покупка, е по-добре да разгледате стоките в реалния живот и не забравяйте да разберете максималната информация за производителя.

Осветителни тела за кухнята

Европейските производители са гарантирани, че ви предлагат не само екологичност и качество, но и стилен дизайн, основан на дългогодишни традиции. Положителна репутация отдавна е спечелена от производителите на осветителни тела за кухнята от Белгия, Италия, Германия, Австрия и Испания.

Техническа част

Когато купувате кухненски полилей, обърнете внимание на електрическите крушки, разберете колко лесно ще можете да намерите заместващи се, за да отговарят на техническите спецификации, размера и формата.

Традиционно, в полилеите използват такива видове електрически крушки:

- конвенционална лампа с нажежаема жичка
- енергоспестяваща флуоресцентна лампа
- халогенна лампа с миниатюрен размер.

Осветителни тела за кухнята

Най-оптималният вид осветление за кухнята са обикновените лампи с нажежаема жичка. Топлата светлина, която излъчват, придава на храната по-апетитен вид и създава уютна атмосфера в кухнята.

Уверете се, че сте инсталирали превключвател, който ще регулира степента на интензитета на светлината. С регулирането на осветлението можете да създадете загрята романтична атмосфера за вечеря или ярко да освети стаята, за да се събудите сутрин.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кухня в хай-тек стилКухня в хай-тек стил
Кухненски дизайн с прозореца на залива Идеи за интериора на такива кухниКухненски дизайн с прозореца на залива Идеи за интериора на такива кухни
Възглавници във вътрешността на кухнятаВъзглавници във вътрешността на кухнята
Дизайн завеси за кухня изберете своя собствена версияДизайн завеси за кухня изберете своя собствена версия
Диван за кухнята, която моделът да изберетеДиван за кухнята, която моделът да изберете
Какъв трябва да бъде таванът в кухнятаКакъв трябва да бъде таванът в кухнята
Завеси за кухнята, какви са те?Завеси за кухнята, какви са те?
Стилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подборСтилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подбор
Как да изберем правилната кухняКак да изберем правилната кухня
Тайните на перфектния ред бяха одеяли за кухнятаТайните на перфектния ред бяха одеяли за кухнята
» » Кухненските осветителни тела избират осветление
© 2021 BggeHat.com