Полилей като основна част от интериора

полилей във вътрешността

Луксът е важно място в дизайна на интериора. То е едновременно източник на осветление и важна крайна част от декора. Изборът на полилей трябва да се извършва отговорно, като се вземат предвид всички нюанси на размера на стаята, стила на интериора и цветовата палитра.

Голям полилей с многобройни орнаменти и висулки изобщо не е подходящ за малка всекидневна, а малка скромна лампа ще изглежда странно в красива голяма трапезария.

Трябва да се отбележи, че възприемането на размера на полицейския полилей в голяма степен зависи от стила, в който се изпълнява. Големите модели с много сложни обемисти детайли визуално създават впечатление с по-малки размери от тези, които се състоят от светлинни елементи.

Избирайки си един и най-добрият полилей, трябва да запомните, че е по-добре да изберете полилей, който е твърде голям, а не твърде малък.

На каква височина трябваше полилей

Дължината на полилея зависи от височината на помещението, а между пода и дъното на лампата трябва да бъде равна на 210 сантиметра. Осветителното тяло, което трябва да бъде окачено в трапезарията или в кухнята, може да бъде разположено малко по-надолу.

Някои модели са проектирани така, че да можете да промените височината на полилея, като извадите няколко връзки от веригата.

Какъв стил трябва да бъде предназначен полилей?



Изберете полилея трябва да бъде много внимателно, така че това е последният етап в създаването на външния вид на стаята и в идеалния случай съвпада с общия стил. Например, изключителната красота на пенливи полилей висулки изглежда странно, заобиколен от най-модерните predmetov- някои модели на лампи, са характерни за всеки съответен стил на регистрация:

- полилей, украсен с кристали или фрагменти от венецианско стъкло, избрани за френски стил;

- за стила на изкуството деко е характерно за наличието на лампа полирани метални части и плафони или висулки, за производството на които декоративно стъкло е било използвано;

- в селски стил, полилей, състоящ се от телени или ковани елементи, идеално се вписва - може например да се проектира под формата на улична лампа;

- екзотичен стил в интериора включва производството на полилеи от дърво, ратан или бамбук;

- Лампата, изкована от желязо и декорирана със стъкло за стъкло, понякога изкуствено остаряла, идеално ще се впише в интериорния стил на страната;

- за класическия стил е идеален кристален полилей във формата на каскада или свещник, красиво допълва общото великолепие.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Полилеи Таван с контролен панел - изключително решениеПолилеи Таван с контролен панел - изключително решение
Как да изберем полилей за опъвам таванКак да изберем полилей за опъвам таван
Как да се мотае полилей върху таван инсталация функцииКак да се мотае полилей върху таван инсталация функции
Таван полилеи за кухнятаТаван полилеи за кухнята
Поставяне на полилей на опънат таван - етапи на монтажПоставяне на полилей на опънат таван - етапи на монтаж
Полилей с вентилатор - правилният изборПолилей с вентилатор - правилният избор
Как да изберем таванно осветление от гипсокартонКак да изберем таванно осветление от гипсокартон
Кухненските осветителни тела избират осветлениеКухненските осветителни тела избират осветление
Закупуване на полилеиЗакупуване на полилеи
Добре дошли в света на светлината на основния декорДобре дошли в света на светлината на основния декор
» » Полилей като основна част от интериора
© 2021 BggeHat.com