Модерни осветителни техники в интериора

осветление във вътрешносттаДнес има доста начини за декориране на сгради с осветление не само отвътре, но и много възможности за външно осветление. Един от най-ефективните за днес е duralight. Основата на осветителните елементи е гъвкава тръба от пластмаса, в която са изградени малки крушки, насочени в различни посоки.

Тя може да бъде огъната във всяка посока, ако е необходимо, създавайки светъл модел. Такива светлинни тръби могат да бъдат монохромни, както и многоцветни. Този ефект се постига с помощта на четирите основни цвята, обхванати в един кабел.

Едно от основните предимства на този материал е, че неговата употреба дава много пространство за полета на дизайнерските идеи. Осветлението може да бъде директно или да изглежда като многоцветен тематичен панел. С помощта на такива техники се проектират магазини, кафенета и други обекти, които се нуждаят от светло и атрактивно осветление.

Duralight в интериора



В момента дизайнерите активно прибягват до използването на duralight за осветление с нажежаема жичка. Извършвайки задно осветяване с този материал, можете да избегнете много проблеми. Работната температура на този тип осветление е толкова малка, че може да се използва при проектирането на всеки материал, без да се притеснявате от факта, че температурата с нажежаема жичка ще повреди декоративното покритие в стаята. Това LED осветление е идеално за опънати тавани.

По правило се закупува и трансформатор със стъпка надолу с кабела, което прави възможно да се избягват проблеми, свързани с безопасността по време на работа. Използването на контролера ви позволява да промените режимите на работа на duralight, главните от които мигат, мигат и работят с различни скорости. За да дадете специален шик на стаята, използвайте така наречената цветна завеса. Това е един от сортовете на LED гирлянд.

Качеството на таванското осветление със светодиодни лампи е значително подобрено. Също така предимството на тази опция също е, че експлоатационният живот на електрическите крушки, използвани в кабела, е няколко десетки хиляди часа. Поради тази причина в последните години интересът към този вид осветление в интериорния дизайн се е увеличил много. Той вече е широко използван в различни осветителни тела и други архитектурни елементи на тавана, стените и дори в дизайна на мебели.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Осветление на тавана по периметъра - оригинално и хармоничноОсветление на тавана по периметъра - оригинално и хармонично
Монтаж на LED лента на тавана - технологияМонтаж на LED лента на тавана - технология
Оригинални тавани - смели идеиОригинални тавани - смели идеи
Кухненските осветителни тела избират осветлениеКухненските осветителни тела избират осветление
Нанасяне на LED осветление в интериораНанасяне на LED осветление в интериора
Проектори за външно осветление Светодиодни осветителни тела за фасадатаПроектори за външно осветление Светодиодни осветителни тела за фасадата
LED осветление функции и предимстваLED осветление функции и предимства
Следата светва нова дума в технологията на осветлениеСледата светва нова дума в технологията на осветление
Характеристики на приложението на прожекторитеХарактеристики на приложението на прожекторите
Модерни светодиодни светлини на крушкатаМодерни светодиодни светлини на крушката
» » Модерни осветителни техники в интериора
© 2021 BggeHat.com