Разделени системи За да изберете това?

Изобилието от климатици на руския пазар на климата прави избора им доста труден. Всъщност как да изберем най-добрия модел, който е подходящ както за функционалност, така и за качество и удобства. За съжаление, за повечето от нас наличието на средства е основният критерий за избор.

Така че, ако това е за вас не е най-важното - изберете някоя от марките на първата група, които ще ви подхождат на власт, оценка само на външния изглед на климатика според личния вкус и дизайн на помещението, където ще бъде инсталиран. Той модели като: Daikin, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric, General Fujitsu, Fujitsu General, Toshiba. Средната цена от порядъка на 25-45 хиляди рубли, при мощност сплит система 2 кВт.

Ако има желание да се спестят пари, но това не е особено засегната от качеството - че има смисъл да разгледаме моделите на втората група или на средната класа, като Hitachi, AERMEC, Gree, McQuay, Hyundai (Winia / WindAir), Panasonic, Sharp, Sanyo. тази група цените варират от 20 до 30 хиляди рубли за сплит системи мощност 2kW на.



Най-евтините са моделите на третата или бюджетната група. Те включват следните модели: Haier, Ballu, LG, Kentatsu, Samsung, Midea. Купете ги може да бъде на цена от 10-18 хиляди рубли за климатик с капацитет от 2 кВт. Купувайки най-евтиния от тях, вероятността да бъде най-нестандартната система е страхотно. По-добре е да се даде предпочитание на климатиците в средата на ценовия диапазон, но се препоръчва внимателно да прочетете гаранционните срокове и условията.

При закупуване на разделена система, не забравяйте да формализирате договора и ако това е системата от първата група, поискайте дилърски сертификат. Договорът трябва да осигури всички условия на гаранционно обслужване и да бъде сигурен кой отговаря за гаранцията. Това може да бъде или продавач, или сервизен център.

И още един много важен момент. Обикновено фирмата специализира в продажбата на модели от три до четири производители на климатични технологии във всяка от ценовите групи. В същото време се популяризират две или три марки, на които е поставен основният акцент. Естествено, ако се свържете с консултант на тази компания за избора на климатик, ще чуете много положителни отзиви за марките, които продава, и доста скромни, а понякога и отрицателни за останалата част. Обективна информация може да се получи само ако продавачът-консултант сравнява помежду си моделите, които фирмата прилага.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Марки на гнезда и превключватели на топ 7 най-добри производителиМарки на гнезда и превключватели на топ 7 най-добри производители
Критерии за избор на газов котелКритерии за избор на газов котел
Отоплително оборудване и климатична техникаОтоплително оборудване и климатична техника
Как да изберем климатик и да не правим грешкаКак да изберем климатик и да не правим грешка
Видове климатициВидове климатици
Избираме смесител за топъл подИзбираме смесител за топъл под
Чистият въздух в апартамента избира климатичната системаЧистият въздух в апартамента избира климатичната система
Характеристики на селекцията на климатици за различни стаиХарактеристики на селекцията на климатици за различни стаи
Използване на климатик през зиматаИзползване на климатик през зимата
Как да изберем разделена система за апартаментКак да изберем разделена система за апартамент
» » Разделени системи За да изберете това?
© 2021 BggeHat.com