Изберете миксер

Когато купувате миксер, не забравяйте, че основната му задача е нормалното водоснабдяване. Рано или късно човек трябва да смени миксера. Преди да си купите миксер, имайте предвид, че в допълнение към водоснабдяването, той трябва да е в хармония с други интериорни елементи в кухнята или банята. Тази статия ще ви покаже как да изберете кранчето в кухнята или в банята.

Миксери и техните конструкции.

Миксерите са еднолицеви, двувходови и термостатични. Единичният лост е най-популярната опция и е много лесен за инсталиране. Двувлакна миксер - класическа опция за топла вода, трябва да отворите и смесите двата клапана, монтирането на подобен миксер е по-трудно. Термостатният вентил е подходящ за къщи, където има температурни разлики във водопроводните системи. Такъв миксер има дръжки, които точно задават желаната температура. Ако решите да си купите миксер, тогава търговията на едро в онлайн магазина ще бъде решението на вашия въпрос.

Монтаж на смесители.

Най-популярният миксер за инсталация е вграден смесител за кранчета. Има един, два, три, както и четири вдлъбнати дупки. 1 отвор може да съответства на миксери с едно-лостово управление и два вентилатора. Необходими са 3 дупки, в случай че самият миксер има отделен отвор с клапани. Четири се използват главно за вани.

Всички миксери са групирани според областите на тяхното приложение.



Когато избирате миксер в банята, обърнете внимание на монтажа му, както и на дължината на мундщука. Много производители предлагат смесител с душ, тази покупка е доста печеливша по отношение на финансите.

Bidet миксер - при покупка, обърнете внимание на размера и метода на монтаж. Гнездото на такъв миксер, основно има подвижен аератор.

За душ кабини миксерите се предлагат главно в стенен монтаж.

При избора на кухненски кран, не забравяйте техния размер и формата на мундщука, тъй като трябва да миете съдове и да напълните различни контейнери с вода. Най-добрият вариант е високата капсула, под формата на дъга, тя може да бъде колянообразна. Също така има елитни кранчета за кухненски помещения, чрез настройка, която се събуждате, управлявате водата с помощта на леко движение на ръцете.

Също така, когато избирате миксер, обърнете внимание на покритието му. Сега доста популярен хромиран завършек. Това покритие предпазва от различни микроорганизми и е доста устойчиво на физическо натоварване, напротив, емайл, който се нуждае от постоянна грижа.

Заключение. Когато купувате миксер, не бързайте и трябва да го помислите внимателно, така че миксерът да ви е служил дълго време и да е доволен от очите ви.
Успешни покупки!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Височината на смесителя над банятаВисочината на смесителя над банята
Батерия за баня с душ Как да изберем надежден уред самБатерия за баня с душ Как да изберем надежден уред сам
Подмяна на касетата в инструкциите на миксера за различни видове вентилиПодмяна на касетата в инструкциите на миксера за различни видове вентили
Петел с терморегулатор как работи това високотехнологично устройство?Петел с терморегулатор как работи това високотехнологично устройство?
Монтирането и свързването на миксера в кухнята изучават цялата мъдрост на инсталациятаМонтирането и свързването на миксера в кухнята изучават цялата мъдрост на инсталацията
Как да ремонтираме кухненска кранка със собствените си ръце?Как да ремонтираме кухненска кранка със собствените си ръце?
Как да сменим чешмата в кухнята, разбиваме стария и поставяме новКак да сменим чешмата в кухнята, разбиваме стария и поставяме нов
Смяна кранчето в банята инсталация на оборудването, без помощта на водопроводСмяна кранчето в банята инсталация на оборудването, без помощта на водопровод
Как да инсталирате миксер за мивкаКак да инсталирате миксер за мивка
Кухненски кранче как да избирате и инсталиратеКухненски кранче как да избирате и инсталирате
» » Изберете миксер
© 2021 BggeHat.com