Как да смените батерийния миксер в банята със собствените си ръце

Можете да смените смесителя сами. За начало трябва да изключите кранчетата, които доставят водата на решетката и да изпуснете въздуха от тях. Развийте американския стар миксер: не е трудно да направите това - под тях гумени уплътнения. Ако кранът е стар, все още съветски времена, го завъртете по посока на часовниковата стрелка. Сега те произвеждат миксери с гайки, те се обръщат срещу ръцете на часовника.

По-нататък ние отстъпваме наляво. В съветските водопроводни инсталации няма ключалки за ключа на колата, така че поставете клещите в отвора на вдлъбнатината. Нагласете гаечния ключ на размерите на челюстите, завъртете ги с такава сила, за да не разбиете гъбата. Ако клещите изглеждат крехки, развийте ключа за газ, внимавайте да не разкъсвате разстоянието между металите. Завъртете го обратно на часовниковата стрелка, като постепенно се върнете - се люлее надясно. При успешно отвиване се запазва целостта на тиретата. Сега можете да инсталирате ново докосване. Ако не знаете уменията за ремонт на водопроводни инсталации, тази операция трябва да бъде поверена на специалист. Това е водопроводна инсталация Kirov отлично решение на вашия проблем.

Ако вдлъбнатината е счупена, не се разстройвайте. Подмяната на крана все още ще се осъществи. Вземете длето с десет сантиметра и чук, разкъсайте вдлъбнатината, вътрешната резба не се повреди. Няма да е трудно да направите това, уверете се, че парчетата не попадат в тръбата. След това, след отстраняването на вдлъбнатината, нишката може да бъде прекарана с помощта на инструмент за рязане на резба или чрез навиване.

След като почистите нишките, завъртете новата вдлъбнатина. За да проверите разстоянието между плочката и ръба на вдлъбнатината, вкарайте чашата, комплект с комплект. Чашата трябва да се навие до плочката. Ако това не се случи, прекъснете нишката. Ако чаша dokruchena за плочки и дърворезба, не е достатъчно, че е необходимо да се разшири специална тръба, която има различна страна на вътрешни и външни резби.
При някои вдлъбнатини гладкостта на резбата не позволява сигурно фиксиране на намотката, тогава е необходимо да се направят напречни рискове. Сега изкарайте ексцентрика в едната ръка и на друго място навийте по посока на часовниковата стрелка толкова, колкото е необходимо, за да гарантирате качеството.

Обърнете двете абзаци стриктно хоризонтално, ориентирайки се към плочката и едновременно преместване на ексцентриците до еднаква дълбочина.



Обръщаме ядки, специални рефлектори, уплътнения и инсталираме кранчето.

Отворете крановете, ако има изтичане - премахваме.

Сега издърпайте устройство, което закрепва съда за напояване до удобна височина.

След сглобяването проверете смяната на кранчето от гънката към душ.

Най-доброто от късмет!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Настройка на пластмасови врати независимо, инструкциятаНастройка на пластмасови врати независимо, инструкцията
Ремонт на пластмасови прозорци със собствени ръце у домаРемонт на пластмасови прозорци със собствени ръце у дома
Пластмасовият прозорец не се затваря и ние го оправяме сами.Пластмасовият прозорец не се затваря и ние го оправяме сами.
Ремонт на смесителРемонт на смесител
Как да смените уплътнението в чешмата в кухнята или в банятаКак да смените уплътнението в чешмата в кухнята или в банята
Батерия за баня с душ Как да изберем надежден уред самБатерия за баня с душ Как да изберем надежден уред сам
Как да премахнете дръжката от пластмасовия прозорец за саморегулиране и резервни частиКак да премахнете дръжката от пластмасовия прозорец за саморегулиране и резервни части
Ремонтът на душовия ключ на миксера причинява счупване и отстраняване на неизправностиРемонтът на душовия ключ на миксера причинява счупване и отстраняване на неизправности
Как да затегнете пластмасовите прозорци, така че да не се набиват на самите прозорциКак да затегнете пластмасовите прозорци, така че да не се набиват на самите прозорци
Как да ремонтираме кухненска кранка със собствените си ръце?Как да ремонтираме кухненска кранка със собствените си ръце?
» » Как да смените батерийния миксер в банята със собствените си ръце
© 2021 BggeHat.com