Как да комбинираме баня и тоалетна

Преди това се смяташе за по-подходящо да се раздели банята и тоалетната. Сега всичко е съвсем различно, защото хората, напротив, предпочитат да комбинират баня с баня, защото по този начин има повече място в стаята. Ето защо трябва да инсталирате джакузи или голяма сауна. Първо, вие сами трябва да се опитате да направите груба контур за начина, по който вашата баня ще бъде разположена като цяло.

След това трябва да подпишете някои документи относно разрешението за реконструкция. В това вие никой не отказва, тъй като създаването на обикновената стена или елиминирането й между банята и тоалетната, никой не забранява. Едва ли можете да управлявате една седмица с работа. Документите ще трябва да чакат около месец, а не по-рано. Най-добре е да започнете този вид ремонт в началото на годината, т.е. през февруари или през март. ОТИ трябва да ви предостави план на къщата. Също така трябва да съберете необходимите документи, които имате за апартамента. След това трябва да изготвим специален проект за реконструкция. След това трябва да се обърнете към местното правителство, за да кандидатствате. Може да има редица проблеми, ако не кажете на никого за предстоящото преустройство. Тук можете да намерите по-подробна информация за асоциацията на банята и тоалетната.



Първо, съветваме ви да се отървете от ВиК. След това подготвяме стената за разрушаване. След това ще трябва да се обадим на ключарите да блокират решетката. След това трябва да продължите с изграждането на конструкцията. Напълно премахната цялата облицовка от повърхността на стените, както и пода. Боклук, в същото време трябва да извадите. След това разбиваме стената. Веднага след приключване на процеса на разглобяване можете да започнете да изравнявате всички стени, тавана и пода. Важно е да използвате разтвор за гипс. Уверете се, че разтворът не е твърде дебел. Демонтажната работа е силно препоръчително да прекарате деня, тъй като много шум ще навреди на съседите през нощта.

Оказа се нова стая, в която трябва да поставиш кабелите. След това трябва да изпълните водопровод, както и канализационна система. След подова настилка подът се излива със смола или битум. По този начин съседите няма да бъдат наводнени. След това, в самия край, плочките се полагат на пода. Ако се приемат високи тавани, може да се направи окачен таван. Ниските тавани се обработват само с боя на водна основа. След като приключите работата, отново можете да подредите цялото оборудване, всички аксесоари за баня, да обезопасите рафтовете, да инсталирате други елементи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
След това завършете стените в тоалетна и баня, с изключение на плочкиСлед това завършете стените в тоалетна и баня, с изключение на плочки
Как да изберем мебели за баня?Как да изберем мебели за баня?
Характеристики на банятаХарактеристики на банята
Окачена тоалетна е добър заместител на познатата тоалетна!Окачена тоалетна е добър заместител на познатата тоалетна!
Какво трябва да имате предвид при обновяването на банятаКакво трябва да имате предвид при обновяването на банята
Правилната грижа за скъпата баняПравилната грижа за скъпата баня
Как да си направим баня със собствените си ръцеКак да си направим баня със собствените си ръце
Какви са вратите за банята и тоалетната?Какви са вратите за банята и тоалетната?
Проектиране на баня в къщаПроектиране на баня в къща
БаняБаня
» » Как да комбинираме баня и тоалетна
© 2021 BggeHat.com