Как да изградим сауна?

1Дървената баня е един от най-добрите екстри на частна къща. Това е място, където можете да се потите, докато не работите, а дори и обратното - да се отпуснете. Освен това, банята подобрява тона и настроението за по-нататъшно движение. Вярно е, че строителството е доста трудоемка. Баня на трупа до ключ: нейните цени са нецензурни брой цифри, така че си струва като се има предвид: да се изгради с помощта на екипи или себе си, с приятели или роднини.

Защо банята е направена от трупи?

За изграждането на бани използват дървени трупи с цилиндрична форма, профилиран бар или див дървен материал. Истинската баня трябва да бъде изградена само с помощта на дървени материали. Бани съединен напълно задържа топлината, циркулиращ въздух в естествена порести канали трупи и полезен влияние освобождаването на различни естествени аромати на дихателната система.

Важни нюанси на изграждането на баня



Много строителни фирми предлагат своите услуги за изграждането на баня до ключ. Баните са изградени с помощта на всички съвременни технологии, свързани с висококачествената дърводобив. За да се запечата между дървените трупи лежат специален уплътнителен материал, той също играе роля и изолация. Всеки ред дървени трупи се закрепва с дървени гвоздеи, които се задвижват в предварително пробити отвори.

След завършване на полагането на дървени трупи и покрив на покрива, сградата е "консервирана" за няколко години. Това се прави за естествено изсушаване и свиване на дърво, последвано от покриване с антисептични и фугиращи фуги. Формираните пукнатини са затворени със специален уплътнител. Инсталирани врати, прозорци, подове са покрити, таванът е пришит и стаята е готова за работа.

Парна баня индивидуално обвити твърда дървесина (елша, дъб, липа) за висококачествено топлоизолация използва масивно дърво, което не е страх от влага.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Проекти и оформление на сауната 5х5Проекти и оформление на сауната 5х5
Направи си сам изграждане на саунаНаправи си сам изграждане на сауна
Избор на вана чугун, акрилИзбор на вана чугун, акрил
Характеристики на банятаХарактеристики на банята
Правилен материал за строителни материали за дървена баняПравилен материал за строителни материали за дървена баня
Дървени бани до ключ от ламиниран фурнир дървен материалДървени бани до ключ от ламиниран фурнир дървен материал
Как да си направим баня със собствените си ръцеКак да си направим баня със собствените си ръце
От какъв материал да се построи баняОт какъв материал да се построи баня
Икономична версия на вратата за банятаИкономична версия на вратата за банята
Изграждане на сауна или саунаИзграждане на сауна или сауна
» » Как да изградим сауна?
© 2021 BggeHat.com