Икономична версия на вратата за банята

Едно от местата, където можете да отделите време за отдих и комуникация, е баня, всеки собственик на земя желае да има малка, но собствена баня. В края на краищата, е хубаво след седмицата на труда да се отпуснете и да изпарите в банята.

При планирането на изграждането на бани е необходимо не само да се правят изчисления на материалите, но и да се изчислят разходите за материали, от които ще бъдат направени вратите, прозорците и специалните мебели. В допълнение към пешеходната вана, всички други видове бани трябва да имат естествена и врата, която до голяма степен се различава от обичайния интериор или входната врата.

След инсталирането на вратата, която не е пригодена за промени в температурата, в близко бъдеще има различни видове недостатъци, които могат значително да развалят духа на ваната. Това може да бъде не само загрята до висококачествена дръжка на вратата, но и заглушаване на самата врата, която за да се отвори е необходимо да се поберат значителни усилия. Възможно е да направите добра врата за дървените кабини със собствените си ръце, този подход ще даде възможност не само да получите интересен опит, но и да сте сигурни, че дори след една година вратата, направена за банята, няма да се задръсти, след като температурата падне.



Вратата, направена за банята, задължително трябва да е тясна и ниска и да се отваря само отвън. Това е необходимо, за да се гарантира, че пантите, върху които е прикрепена вратата, са разположени навън, а не в парното помещение. Струва си да се погрижим за прага, не трябва да бъде висок, но между пода и долния край, трябва да се погрижим за наличието на празнина, която ще спомогне за постоянно движение на въздуха. Вратата, която трябва да се произведе, трябва задължително да е топлоизолационна, особено за врати, направени от аспи или липа. Един от най-подходящите материали, използвани за повишаване на топлоизолацията на вратите, е утайката или минералната вата. При избора на панти за врата, е по-добре да изберете панта, изработена от месинг. И в никакъв случай не трябва да се инсталира на ключалки на вратата, защото те могат по всяко време да се затвори.

Има много лесен начин да направите една врата, за това трябва да вземете две дървени рамки, изработени от дърво, които са обвити от двете страни на плочи, наличното пространство трябва да бъде изпълнено с минерална вата или друг вид изолация. Отвътре вратата трябва да бъде покрита с шперплат устойчив на влага, който трябва да бъде третиран с антисептик и след това импрегниран с висококачествена влагоустойчива субстанция. Такава врата ще бъде прекрасно, за да запази топлината в парната баня, без да се променя с времето поради температурни промени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Варианти на оформлението на вани 3х3, 3х4 и 3х5Варианти на оформлението на вани 3х3, 3х4 и 3х5
Правила за избор на входната вратаПравила за избор на входната врата
Как да избера най-подходящите дръжки на вратите?Как да избера най-подходящите дръжки на вратите?
Избор на входната врата за какво да обърне вниманиеИзбор на входната врата за какво да обърне внимание
Начини за изолиране на входната вратаНачини за изолиране на входната врата
Повече за вратитеПовече за вратите
Как да изберем входната вратаКак да изберем входната врата
Избиране на предната вратаИзбиране на предната врата
Входни врати за поръчка на функции и предимстваВходни врати за поръчка на функции и предимства
Вратата е безопасна като входна вратаВратата е безопасна като входна врата
» » Икономична версия на вратата за банята
© 2021 BggeHat.com