Как да нарисувате тавана в банята направи избор



Не е тайна, че ремонт на банята е доста важна работа. Довършителните материали за пода и стените са керамични плочки. Това не причинява усложнения и замяна на санитарен фаянс. Въпреки това, таванът - носи много стопани в ступор. Веднага възниква въпросът как да рисувате тавана в банята?
отколкото боя на тавана в банята
Плочка за тавана - не се вписва, варосване - е малко вероятно да продължи дълго (прочетете: "Как да се промият тавана в стаята - характеристиките на материалите"). Единственият изход -. Боя на тавана в банята Разбира се на първия въпрос - колкото повече боя на тавана в банята има съмнения дали всички боята ще направят и как те се справят с висока влажност Не се образува мухъл, гъбички или корозия Нашата ??? статията ще отговори на всички тези въпроси.

Боя за тавана в банята: правим избор

Как да нарисуваме тавана в банята, така че боята да запазва свойствата си колкото е възможно по-дълго и предпазва повърхността от унищожение? Каква боя за тавана в банята съществува и коя е по-добра? Асортиментът на сградата разполага с широк избор. Нека обаче да се занимаваме с бои на водна основа, които включват акрилови латекси, силикатни и силиконови разтвори. Това е почти идеално за боядисване на тавана в банята.
Боите на водна основа се разреждат с вода. Характеристика - след боядисване и изпаряване на водата боядисаната повърхност ще бъде облицована във филм. Такъв филм е устойчив на мокри частици и на температурни промени.
боядисвайте тавана в банята
Латексни бои от акрил
Най-популярният тип бои на водна основа са акрилните латексови бои (латекс боя какво е това). От уверенията на специалистите, два слоя от тази боя са достатъчни за получаване на висококачествено покритие. Поради свойствата си слой от акрилна латексова боя покрива пукнатини с широчина 1 мм.
Силикатни бои
Повърхност с минерална мазилка, боядисване от вар или цимент - по-добре е да боядисвате с силикатни бои. Този вид боя не може да се похвали с еластичност и да не се припокрива с пукнатините. Силикатът обаче е в състояние да предотврати развитието на вредни микроорганизми. По този начин не е необходимо да се продължи антисептичното повърхностно третиране.
Силиконови бои
И акрилна и силикатна боя, по-ниска от силикона. Тази боя има висока пропускливост на водни пари и водоустойчив филм. Повърхностното напрежение на боядисаната повърхност напълно липсва. Силиконовата боя не се страхува от температурни промени или повишена влажност.
боя за тавана в банята
При тези условия, най-предпочитаната опция за боядисване на тавана е силиконовата боя. Силиконовият филм не е изложен на мръсотия. В допълнение, той е много еластичен и може да скрие пукнатини от 2 мм. Боята спокойно съжителствува както с акрилни, така и с силикатни бои. Мястото на приложение е минерални повърхности. Що се отнася до финансовия компонент, силиконовата боя е доста скъпа.

Боя за тавана на банята и покупката му

Когато купувате боя на водна основа за тавана на банята, обърнете внимание на качеството. Не се препоръчва да го купувате на обикновени пазари, на станции или с ръце. Няма висококачествени стоки. Не купувайте и подозрително евтина боя, защото преувеличаващата се плаща в двоен обем. В допълнение, евтини бои е малко вероятно да продължи дълго и може да повлияе на вашето здраве.
Как да направите ремонт в банята, инструкции за видео:

Боядисваме тавана в банята

Преди боядисване повърхността се подготвя съгласно всички правила. След като сте открили нередности и пукнатини, покрийте тавана с гипс. В очакване на пълното изсъхване на мазилката и грундираните слоеве - можете да нанесете боя.

Как да нарисувате тавана в банята

Използвайте четки, ролки или пистолети. Слоят се прилага само след изсъхването на предишния. Последният слой се препоръчва да се нанася с нов валяк. За да дадете боя необичаен сянка, използвайте обикновен гваш или цветен разтвор.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Завършване на тавана в банята възможни опцииЗавършване на тавана в банята възможни опции
Как и как да нарисуваме тавана, с който да изберем боятаКак и как да нарисуваме тавана, с който да изберем боята
Как най-добре да оборудвате банята?Как най-добре да оборудвате банята?
Как да изберем таван за баняКак да изберем таван за баня
Как да изберем мебели за баня?Как да изберем мебели за баня?
Ремонт на стените в банятаРемонт на стените в банята
Как да нарисувате тавана первази от себе сиКак да нарисувате тавана первази от себе си
Избор на завършване на тавана в банятаИзбор на завършване на тавана в банята
Боядисване на таванаБоядисване на тавана
Samotsoyatelny апартамент ремонт и неговите характеристикиSamotsoyatelny апартамент ремонт и неговите характеристики
» » Как да нарисувате тавана в банята направи избор
© 2021 BggeHat.com