Как да нарисувате тавана первази от себе си

Как да нарисувате тавана первази от себе си

Таван цокъл - елемент на декора, който се използва, за да скриете фугите между стените и тавана, както и да се създаде интересен дизайн в стаята. По правило таваните се използват за затваряне на сгради с високи тавани. Все пак, не всеки знае, че довършителни материали трябва да бъдат боядисани, дори и корнизи на тавана трябва да са бели. По-долу ще намерите инструкция, която ще ви покаже как бързо и точно да нарисувате перваза на тавана.

За да работите, ще ви трябват следните инструменти и материали: четка за боя, боя на необходимия нюанс, широка шпатула и лента за боядисване.

За да не опетрите стените и да не разваляте ремонтите, най-добре е да боядисвате таваните на пода, преди да са прикрепени. Покрийте работната повърхност със стар вестник или хартия и започнете да рисувате. За таванни первази е най-добра акрилна, латексова или водна дисперсна боя. Важно е да запомните, че боите, предназначени за работа на открито, могат да кородират цокъл.



Вземете четката, натопете я в боята и оцветете продукта по цялата дължина. По време на работа, опитайте се да не оставяте ивици и разводи, картината трябва да е чиста. За да избегнете дефекти, можете също да използвате боята в кутията: тя е по-лесна за използване и също пада плоска на повърхността. Особено добре е да използвате боя в бутилката, ако основата се състои от малки резбовани елементи, които са достатъчно здрави, за да се боядисват с четка.

Ако таванът е вече прикрепен, след това преди боядисване е необходимо да поставите две ленти от боя лента: един - на стената, а вторият на тавана. Опитайте се да прикрепите шотката колкото е възможно по-близо до перваза, така че да не останат лумени, в противен случай рискувате боядисване на стените и тавана. Картината за боядисване се премахва в самия край на работата, след като боята е изсъхнала.

В случай, че стените са залепени тапети, не се препоръчва да ги поставите върху боя лента, тк. по време на премахването на скоч лента, можете да отрежете самия тапет. За да се боя перваза и се цапа тапета, използвайте широка шпатула: да го прикачите към широк страна первази по повърхността и да го боя, а след това се премести на цокъла и да продължи към следващия раздел. След като сте боядисани первази стените на всяка страна, шпатула до тавана и да продължи, тоест, боядисване на два етапа.

Е, подземен геодезия - комбинация от измервания и изчисления се извършват, за да се определи точно позицията на минни изработки и подземни структури във връзка с обектите на повърхността на земята, за да се гарантира надеждно и безопасно минните дейности.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Цветно таванно стъкло подчертава интериораЦветно таванно стъкло подчертава интериора
Боядисване таван первази - характеристикиБоядисване таван первази - характеристики
Боядисване на таваниБоядисване на тавани
Окачен таван за видовете баниОкачен таван за видовете бани
Какво и как да рисувате таван первазиКакво и как да рисувате таван первази
Как да инсталирате таван от пластмасаКак да инсталирате таван от пластмаса
Как да се присъедините към таван бордюр борда - опцииКак да се присъедините към таван бордюр борда - опции
Как правилно да отрежете таван бордюр борда - това е полезно да се знаеКак правилно да отрежете таван бордюр борда - това е полезно да се знае
Как да свържете ъглите на тавана первази - финост на процесаКак да свържете ъглите на тавана первази - финост на процеса
Тогава да нарисувате таван от гипсокартон - референцииТогава да нарисувате таван от гипсокартон - референции
» » Как да нарисувате тавана первази от себе си
© 2021 BggeHat.com