Как да се присъедините към таван бордюр борда - опции



Известно е, че за да монтирате цокъл на тавана, първо трябва да го съберете от стандартните два метрови елемента, които трябва да поставите заедно. В този случай, какъв материал е основата на тези дъски - дърво, гипс, полистирол или друг - не играе никаква роля.
Важно е докингът на таваните да се извършва качествено, а дори и неравностите на ъглите в помещението да не влияят върху качеството на тази работа. Възможно е да се оборудват свръзките на таваните, като се изисква инструментът за извършване на маркировката и рязането на материала.
как да свържете таван
Следващата дискусия се фокусира върху това как да акостира на тавана корнизи върху плоска повърхност и в районите на ъгли, и за това, което ставите са ремонтирани таван корнизи, така че това е възможно, колкото е възможно най-бързо.

Процесът на закачане на елементите на цокъла в ъглите на стаята

За процеса на присъединяване към тавана, който се плъзга около ъглите на стаята, трябва да се обърнете много внимателно, тъй като това е разположението на перваза е най-трудно.

За да извършите тази работа, трябва да използвате следните серии от инструменти за строителството:
  • малка зъбна резачка за метал или нож;
  • линия;
  • митра кутия;
  • молив;
  • транспортир.

Как да отрежете перваза на тавана с помощта на стол?

Спор на тема как да се направи съвместни таван корнизи в ъгъла на района, трябва да се отбележи, че кутията за митра не са напълно универсален инструмент за подрязване первази в ъгъла на стаята, както често ъглите в модерни помещения не са индикация за 90 градуса, и грешката може да варира в рамките на пет градуса (по-подробно: "Как да свържете ъглите на тавана первази - финост на процеса").
С помощта на елемент, като например стол, можете да отрежете первазите само под изключително големи ъгли. От това следва, че използването на гониометър в прилагането на скъпи довършителни работи е задължително, а след измерването, се установи дали можете да приложите прозорец митра или не.
Ако вземем като пример пример, в който всички ъгли в стаята са точно равни на 90 градуса, тогава процесът на присъединяване към тавана, който се простира на тези места, ще има следната форма:
  • закачването на первази в ъгъла може да се извърши, като се използват два вида ъгли, а именно външната и вътрешната, разположени между съседните стени. Намерете вътрешните ъгли може да бъде абсолютно във всяка стая, индикаторът им винаги е по-малък от 180 градуса. Не можете да отговаряте на външни ъгли толкова често и техният индикатор обикновено надвишава 180 градуса;
  • Освен това, всяка от ъгловите фуги включва две плъзгащи ленти - дясно и ляво. Въз основа на вида на ъгъла на монтиране (вътрешен или външен), тези ленти ще трябва да бъдат подрязани според определен шаблон -
фуги на таванни первази
  • за да разберете как правилно да се присъедините към тавана, който се плъзга около вътрешния ъгъл, трябва да знаете как да монтирате дясната и лявата лента:
    - Левият бар трябва да бъде поставен в табуретката, така че да се намира близо до далечната стена. Наклонът на наклона трябва да съответства на планирания наклон на тавана. Ръкавицата навлиза в дясно и се оставя близо до жлебовете на табуретката, а след това се прави разрез.
    - Оборудването на десния бар също е необходимо в зоната на далеч от страните на стола със същия наклон. Също така, използвайки правилните близки и леви далечни канали, е необходим разрез, за ​​да поставите режещия диск -
    - дълго време да се помисли как да се свържете таван корнизи близо до външния ъгъл не е необходимо, тъй като в лявата лента се реже по същия начин, както и право на вътрешния ъгъл и ляво - като правото на вътрешния ъгъл.
  • Не забравяйте, че преди да се закачат первазите и тяхната окончателна инсталация, е изключително важно да се проверят ламелите за съвпадение и за гладка връзка без никакви пропуски.
    Не знаейки как да покриваме ставите на таваните, можете да използвате стандартни замазки или друг херметичен материал.

    Как да подреждате первази на тавана за ръчно скачване?

    За да разберете как да се присъедините към перваза на тавана, трябва да разберете ръчно системата за подстригване, т.е. без да използвате стол. Тази опция се използва в случаите, когато ъгълът на стаята не е прав, а също и ако не можете да използвате стола (прочетете: "Как да направите ъгъл от тавана первази: начини на инсталиране").
    как да свържете тавана первази
    Даденото действие се осъществява по следната схема:
    1. Ъгълната мярка се определя от ъгъла и резултатът трябва да бъде разделен на половина.
    2. Върху десния и левия цокъл на плисето един след друг трябва да нанесете маркировката според получената стойност (резултатът обикновено е около 45 градуса). Когато се полага линия за рязане върху основата, нейният наклон трябва да бъде същият като в последващата зона на монтаж (за подробности: "Важно е да се знае - как да се присъедини към ъглите на тавана первази").
    3. Чрез духовния нож се правят разфасовки, а след това ремъците се изисква да се опитат в ъгъла. При липса на какъвто и да е пропуск и при наличие на стегнато прилягане, можем да заключим, че цялата работа е извършена правилно.
    Как да отрежете таван цокъл, подробно видео:

    Свързване на елементите на основата по правите места на тавана

    Този вид работа е съвсем проста:
    1. След като фиксирате ъглите на основата, правилните ивици трябва да са здраво закрепени към една от летвите, монтирани в ъгъла, и след това да се обезопасят.
    2. Всички следващи блокове се фиксират според същия принцип. Не забравяйте, че за максимални здрави връзки краищата на лентите трябва да бъдат третирани с шкурка с фино зърно.
    Така става ясно, че за да монтирате основата на тавана със собствените си ръце, както в близост до ъглите на стаята, така и в правилните секции е реалистично, важно е само да използвате всички необходими инструменти и ясно да следвате всички инструкции за монтаж. Ако е необходимо, на процеса на редактиране на видео, както и готови фотомодели цокли винаги могат да намерят специалист за вътрешна украса.
    Споделяне в социалните мрежи:

    сроден
    Монтаж на изчисление на материалите за таванни первазиМонтаж на изчисление на материалите за таванни первази
    Как да лепирам таванските корнизиКак да лепирам таванските корнизи
    Как да изберем таван бордюр бордаКак да изберем таван бордюр борда
    Боядисване таван первази - характеристикиБоядисване таван первази - характеристики
    Как да направите ъгъл от таван мост методи за монтажКак да направите ъгъл от таван мост методи за монтаж
    Облицовъчни тавани разновидности на дизайнаОблицовъчни тавани разновидности на дизайна
    Какво и как да рисувате таван первазиКакво и как да рисувате таван первази
    Как да инсталирате таван от пластмасаКак да инсталирате таван от пластмаса
    Как правилно да лепира таван первази - инструкцияКак правилно да лепира таван первази - инструкция
    Как да реже таван первази в ъглитеКак да реже таван первази в ъглите
    » » Как да се присъедините към таван бордюр борда - опции
    © 2021 BggeHat.com