Как да изберем лепило за таванни первази



Въпреки очевидно очевидната простота на този вид работа, като завършването на таваните, много майстори често се сблъскват с определена трудност. Има много видове на таван устройство, например, на тавана могат да бъдат напрежение, спирането, те могат да бъдат боядисани или с тапети и др. В този случай методът на довършителни е вътре своите пана при поставянето, важно е, че лепилото на тавана е правилно съвпадение.

Правилно залепване на таваните

Дори преди монтирането на перваза на тавана, е необходимо точно да се изчисли необходимото количество. За да направите това, ще бъде достатъчно само да се измери дължината на периметъра на оборудваното пространство.
какво лепило за лепене таван первази дъски
За да опишем процеса на изчисляване по-подробно, можем да дадем следния пример: например, обзаведената стая има параметри от 3.5x4 метра, откъдето и периметърът й е равен на 15 метра. Измерените таванни первази във филетата, така че периметърът на стаята (15 метра) трябва да бъде разделен на дължина, която има едно филе (2 метра). Резултатът е 7.5 филета. Разбира се, не можете да получите половината от едно филе, така че трябва да преброите материала, закръглявайки го.
Така че, можем да заключим, че за една стая с параметри 3.5х4 метра, трябва 8 тава первази. За да се предпазите от евентуална липса на материал поради грешки, по-добре е да купите най-малко един цокъл повече, отколкото е необходимо.

Видове лепило за тавани

Освен това е необходимо да се определи с какво лепило да лепене таван цокъл (по-подробно: "А след това да лепете таван на плоча: начини за фиксиране") Основните сортове на този материал са пробите" Титан "," Момент "и" Еко-Насет ".

Универсално лепило "Титан"

Ако говорим за лепилото "Титан", заслужава да се отбележи, преди всичко, неговата гъвкавост, тъй като може да се използва за лепене на следните видове материали:
  • експандиран полистирол и пластмаса;
  • балатум;
  • паркет;
  • дърво и корк (прочетете:Корк таван: за и против");
  • глазура и керамика -
как да лепене на тавана первази
  • изкуствена кожа;
  • MDF;
  • хартия;
  • стъкло;
  • кърпа;
  • килими и други подови настилки.
  • "Титан" може да се използва като лепило за пластмасови первази (виж:Какво да лепене таван цокъл от пяна пластмаса") и поради своята прозрачност не може да повреди никакви, дори и най-скъпите, изпъкнали проби. залепване на таванни первази, изработени от пяна.
    А след това да залепите тавана, подробният видеоклип:

    Характеристики на надеждното лепило "Eco-naset"

    Решавайки кое лепило да слепете таванското первази е най-добро, струва си да се обърне внимание на извадката "Еко-Наш". Той е в състояние да се залепи здраво паната, корнизи и други продукти от полистирол, както и стъкло, керамика, дърво, корк, килими, изкуствена кожа за мазилки, бетон, тухли, мазилка и дърво (да се чете: "Как да лепирам таван бордюр борда").

    Приложение на висококачествено лепило "Moment"

    Може би най-доброто лепило, имащо предимство пред двете по-горе споменати проби, е лепилото за тавана, оформяйки момента. Времето за хващане е по-бързо, а плотовете продължават да са по-строги. Независимо от това, лепилото "Moment" също има отрицателна характеристика: неговата цена е по-висока, освен че се консумира повече от други продукти. Освен това, за да използвате лепилото "Moment", няма да е възможно да се направи без пистолет за уплътнител.
    лепило за таванни первази
    Подробен видеоклип за процеса на залепване на первазите на тавана, както и снимката на готовите опции за тавани, винаги могат да се намерят в специалистите, които се занимават с вътрешна декорация на помещенията.
    Споделяне в социалните мрежи:

    сроден
    Монтаж на изчисление на материалите за таванни первазиМонтаж на изчисление на материалите за таванни первази
    Как да лепим методите за фиксиране на таванаКак да лепим методите за фиксиране на тавана
    Поставяне на таванни первази - подробни инструкцииПоставяне на таванни первази - подробни инструкции
    Окачен таван за видовете баниОкачен таван за видовете бани
    Декоративно оформление на тавана, характерно за материалаДекоративно оформление на тавана, характерно за материала
    Как да лепира таван первази на тапетКак да лепира таван первази на тапет
    Как да инсталирате таван от пластмасаКак да инсталирате таван от пластмаса
    Как правилно да лепира таван первази - инструкцияКак правилно да лепира таван первази - инструкция
    Таван за монтаж на опънати таваниТаван за монтаж на опънати тавани
    Как да се изчисли сухото строителство на тавана план за закупуванеКак да се изчисли сухото строителство на тавана план за закупуване
    » » Как да изберем лепило за таванни первази
    © 2021 BggeHat.com