Как да изберем боя за тавана

боя за таванМного често хората се питат, каква боя трябва да нарисувате за боядисване на таваните си? Всъщност има много цветове. Всеки от тях може да се различава значително един от друг. Но все пак, каква боя да избере, ако сте започнали да ремонтирате тавана си и сте решили да го нарисувате?

Тази статия няма да разглежда голям брой цветове. Тъй като има много цветове, е необходимо да се разграничат два или три основни цвята. В нашия случай ще има две. Това са най-стабилните и популярни цветове в нашето време. Тези бои се използват от почти всички хора, които решиха да нарисуват таваните си.

Така че, първата боя, това е най-простото, това е латекс бои. Тази боя се отнася до такъв вид, че може да се разрежда с вода. Тази боя се използва от много хора, които живеят в апартаменти. Факт е, че никой не е осигурен от съседи отгоре. Както всички знаят, съседите отгоре имат способността да удавят съседите си отдолу. Така че, ако боите таваните си с тази боя и вие сте наводнени от съседите, боята ще остане без развод. Никой няма да забележи, че сте били застреляни от съседи. Нанесете тази боя на два слоя. Ако приложите в един слой, повърхността ще е слаба. Ако приложите в два слоя, тогава вашият таван ще изглежда по-еластичен.

Ако решите, че тази боя е подходяща за тавана, тогава тя ще се доближи до други части на къщата, тогава не е така. Експерти твърдят, че тази боя може да бъде боядисана само тези места, които често не получават влага. Това означава, че не е нужно да рисувате сградата или оградата с тази боя. Тъй като дъждовете постепенно ще го измият.



Вторият вид боя е силиконова боя. Силиконовата боя се използва във всички случаи. Ако трябва да нарисувате оградата или друга повърхност, която е на улицата, можете да рисувате. Тази боя е много устойчива и ви позволява да останете в продължение на много години. Тя обаче не губи външния си вид.

При боядисване със силиконова боя, не е необходимо да я разреждате. Тази боя има много добро предимство. Ако в тавана има пукнатини и няма да ги махнете, силиконовата боя може напълно да премахне тези пукнатини. След като приложите такъв цвят, можете да наблюдавате колко бързо изсъхва. След като боята е изсъхнала, можете да се насладите на еластичния вид на вашия таван.

Не забравяйте, че след като започнете да рисувате тавана си, трябва да се отървете от течението в стаята. Ако апартаментът или къщата има течение, боята ще поеме мехурчета.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какво и как да рисувате таван первазиКакво и как да рисувате таван первази
Как да проектираме дизайна на тавани в детската стаяКак да проектираме дизайна на тавани в детската стая
Тогава да нарисувате таван от гипсокартон - референцииТогава да нарисувате таван от гипсокартон - референции
Как да нарисувате тавана в банята направи изборКак да нарисувате тавана в банята направи избор
Как и как да нарисуваме тавана, с който да изберем боятаКак и как да нарисуваме тавана, с който да изберем боята
Оптичен ефект срещу дефекти в дизайнаОптичен ефект срещу дефекти в дизайна
Цветове в интериораЦветове в интериора
Как да нарисувате тавана первази от себе сиКак да нарисувате тавана первази от себе си
Как да изберем опъвам таван?Как да изберем опъвам таван?
Защо да изберете опъвам таванЗащо да изберете опъвам таван
» » Как да изберем боя за тавана
© 2021 BggeHat.com