Тавани в кухнята

Тавани в кухнятаТаванът в кухнята, какво може да бъде? За да изберете таван за кухнята, наистина трябва да работите упорито. Тъй като трябва да бъде специален, лесен за измиване, не се формова, не натрупва прах и микроби, а също така лесно понася влажността и температурните колебания.

Уверете се, че сте модерен и стилен в дизайна, правете кухнята уютна и модерна, меко и ярко осветление и, когато е възможно, скрийте всички видими комуникации.

Има няколко вида материали за тавани в кухнята, които се различават както по отношение на цената, така и по начин на закрепване.

Таван за лепене.

Евтин, бърз и лесен вариант за инсталиране на кухненски таван. Плочки от стиропор не изискват специална подготовка на тавана, а само минималното изравняване. Цветът на материала обикновено е бял, въпреки че за продажба има различни цветове. Този материал е евтин 25 рубли на квадратен метър. Залепването също не изисква допълнителни условия.

Нормална мазилка.

Такъв дизайн таван за цялата си простота, обаче, ще ви струва веднъж на 5-6 по-скъпи, на тавана, залепени с плочки. Просто измиване на измазания таван не е опция, защото се разпада, така че трябва да бъде боядисана с водонепропусклива боя или залепена със същия тапет за боядисване. Това е много труден начин да се подобри таванът, защото в началото е необходимо да бъде изравнен, шпаклован, шлифован, грундиран. За да се намали работата все още се използват специални тапети за боядисване.



Окачен таван.

Таваните на такъв план са направени от метални профили в дупките, от които са вкарани всички основни и декоративни материали. Специална подготовка на тавани не се изисква, цената е 200 рубли на квадратен метър.

Stretch таван.

Изборът е добър, но скъп. Цената е 850 рубли на квадратен метър. Много издръжлив и издръжлив, може да продължи поне 15 години. Поддържа водата, затова съседи отгоре към вас не са ужасни, ако при вас такъв таван.

Грил Парк Стандартният парк е чудесна възможност да запазим зелената и красивата морава дори при подреждането на райони с големи товари - еко-паркинг, къмпинг и пътища за достъп.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да направите таван в кухнятаКак да направите таван в кухнята
Кой таван е по-добър за кухня с разнообразен дизайнКой таван е по-добър за кухня с разнообразен дизайн
Как да отрежете тавана в кухнятаКак да отрежете тавана в кухнята
Завършване на тавана в кухнята опцииЗавършване на тавана в кухнята опции
Тавани в кухнята от гипсокартон - рационално решениеТавани в кухнята от гипсокартон - рационално решение
Проектиране на тавана в кухнятаПроектиране на тавана в кухнята
Красив дизайн на тавани в кухнятаКрасив дизайн на тавани в кухнята
Кухненските осветителни тела избират осветлениеКухненските осветителни тела избират осветление
Окачена тавана за кухнятаОкачена тавана за кухнята
Какъв трябва да бъде таванът в кухнятаКакъв трябва да бъде таванът в кухнята
» » Тавани в кухнята
© 2021 BggeHat.com