Mirror false таванът е оригинален и практичен



Инсталиране на таван огледало е оригинален и доста практичен метод на обработка, което е подходящо за лично ползване, като в ремонта на дневни, кухни, бани, както и обществения ред - в коридори, офиси, културни домове.
огледални окачени тавани
Огледалото с течение на времето е престанало да бъде за хората елемент на лукс и декор, а външният му вид в много стаи е условен, а по-скоро по необходимост. Въпреки това можете да видите как огледалото окачен таван е инсталиран като декоративен завършек, който се счита за напълно оправдан, тъй като е невъзможно да се постигне такъв визуален ефект с помощта на други материали.
За да разберете напълно основните свойства на тавана на огледалото, трябва да имате предвид вариантите и монтажните му възможности.

Защо огледалото таван?

Отразяващата повърхност винаги изглежда добре благодарение на оригиналния външен вид, но има и редица други предимства:
  • Визуално "повдига" основния таван, който ви позволява да направите по-просторни от малките апартаменти от старото оформление, Хрушчов (прочетете също: "Как да поправя тавана в Хрушчов").
  • Перфектният отразяващ ефект осигурява комфортен престой в помещението дори при минимално осветление.
  • Благодарение на специален дизайн огледалният окачен таван осигурява монтаж на различни осветителни тела.
пластмасов огледален таван
  • При решаване на проектни проблеми възможностите на огледалната плоскост не се ограничават до една равна и идеално гладка повърхност. Тук са приложими въздушно шлайфане и многостепенна структура на окачени тавани и различни цветови ефекти.
  • Огледалното платно, дори ако е огледален таван, не изисква специални грижи. Достатъчно е да имате обичайните средства за обработка на огледала.
  • Що се отнася до недостатъците на огледалния таван, тук е възможно да се отбележи невъзможността за работа с цялата тъкан, която се дължи на големите й размери.

    Огледални системи с окачени огледала: описание на видовете

    За да огледате фалшиви тавани, е възможно да имате някои модели:
    1. Както вече беше отбелязано, поради големите размери на платното, фалшивите окачени тавани са изградени от няколко композитни плочи, които се представят от купувачите под формата на квадратчета, ромбове и други геометрични фигури. щом монтаж на фалшив таван ще бъде завършено, независимо от сглобяването на няколко елемента, на повърхността няма практически видими вътрешни стени и фуги.
    огледална решетка на тавана
  • Като по-икономичен, но не по-малко атрактивен външно, може да се предложи настройка огледални пластмасови панели, направени от полистиролова основа и покрити с отразяващ филм. Повърхността на тези платна може да бъде гладка и да има оребрена структура, декорация с квадратчета и други фигури.
  • Важно е също така пластмасовото таванно огледало да е много гъвкаво, така че лесно е подходящо за довършване на извити секции.
    Много специалисти предпочитат да работят с касета и багажник огледални панели за тавана, което се дължи на лесната инсталация и поддръжка. Алуминиевите релси от този дизайн в жилищните апартаменти ще изглеждат много стриктни, така че огледалните касетни тавани могат да се видят в офиси, търговски центрове, изложбени площи и други подобни помещения.
    Огледален фалшив таван на снимката
    Оптималната опция за частна къща или апартамент е инсталирането на опънати тавани с огледална повърхност. Външният слой на такава конструкция е изработена от лъскава поливинилхлорид филм с перфектно отразяващ ефект, което позволява използването му като конвенционалните аналогови огледала, въпреки наличието на значителни различия.
    Положителен фактор е, че таванът на огледалото с шарнирно окачване е инсталиран без подготвителна работа за изравняване на стария таван и тавана му (виж също:Как да поправите фалшив таван").
    PVC филмовите материали също принадлежат към екологосъобразни суровини, както и до надежден елемент от конструкции, независимо от сложността на тяхното изграждане. Огледалното фолио е достатъчно просто, за да се измие, без да се страхува от повреда с малко механично въздействие.
    Монтаж на огледален таван, подробно видео:

    Какво трябва да знаете за инсталирането на фалшив таван

    Процесът на инсталиране на огледални системи за окачване се различава в зависимост от използваните материали при работа:
    1. За да се фиксират огледалните тавани, може да се използва специално лепило. Преди да го нанесете, е необходимо да изгладите правилно повърхността на стария таван, да го почистите от отломки и прах. Глутиновата основа се създава от формулировки, в които са включени епоксидна смола и силиконов каучук. Тъй като асортиментът от модели огледален окачен таван на пазара е огромен, както се вижда от предложените снимки, е възможно да се изберат както елитни панели, така и материали от икономична класа. При избора на категория трябва да се помнят и особеностите на експлоатацията на всяка от тях.
    огледален окачен таван на достойнство
  • Ако таванът е избран от огледалната пластмаса за довършителни работи, тогава е необходимо да се помнят особеностите на нейната структура. Има два варианта за фиксиране на пластмасови плочки: върху тавана от гипсокартон или върху самата профилна рамка. Винтовете в последния случай се завинтват така, че да не са забележими - от вътрешната страна на ламелите на панелите на панела.
  • Опъващите огледални тавани са инсталирани на специална система от харпуни, разположена по периметъра на целия таван. След това, загряване на PVC материал със специално термично оборудване и разтягане до определен размер.
  • огледални окачени тавани с достойнство
    По този начин, като представа за характеристиките на огледални окачен таван системи, техните видове, методи за монтаж, предимства и недостатъци, лесно можете да изберете оптимален вариант на тапицерия за конкретен обект, независимо дали са с кухненски бокс, или офис и търговски център. Прочетете също: "Окачен таван Knauf - етапи на устройството".
    Споделяне в социалните мрежи:

    сроден
    Таван в тоалетната със собствени опции за ръце и методи за инсталиранеТаван в тоалетната със собствени опции за ръце и методи за инсталиране
    Огледалните тавани в банята го правят самиОгледалните тавани в банята го правят сами
    Окачените огледални тавани го правите самиОкачените огледални тавани го правите сами
    Огледални панели за тавана - уникален дизайнОгледални панели за тавана - уникален дизайн
    Огледални тавани в банята - стилни и необичайниОгледални тавани в банята - стилни и необичайни
    Огледални огледалаОгледални огледала
    Как да изберем таван за баняКак да изберем таван за баня
    Как да изберем гардероб в коридораКак да изберем гардероб в коридора
    Алуминиева решетка на таванаАлуминиева решетка на тавана
    Характеристики на видовете и инсталиране на огледален фалшив таванХарактеристики на видовете и инсталиране на огледален фалшив таван
    » » Mirror false таванът е оригинален и практичен
    © 2021 BggeHat.com