Алуминиева решетка на тавана

Алуминиева решетка на тавана

Решетъчните тавани могат да се нарекат най-прости по начина, по който са монтирани. Те са много непретенциозни по отношение на условията за поддръжка и експлоатация, имат висока степен на шумопоглъщане и отразяват добре светлината, като заменят дневната електрическа светлина. Освен това таваните на летвата са екологосъобразни и нямат гъбички или мухъл, нито са склонни към корозия. Благодарение на повърхността релси за третиране на тавана на структурата не се натрупва прах и мръсотия, както и устойчивост на влага, за да летва на тавана е необходимо за завършване на бани, кухни и сауни сухите зони или вани.

Таванът е изработен от алуминиеви ламели има достатъчно възможности за реализиране на проекти с всякаква сложност, предлагащ богат избор от широка цветова палитра, която и имитация на естествени материали и двете външни и текстури, от дървена до метални или пластмасови версии.

Въпреки факта, че на тавана има висока якост, че е много лек, по този начин се елиминира възможността за неговия крах и прави монтажните работи толкова просто, колкото е възможно. монтаж структура основа Стелажна система таван суспензия се състои от механично профил, който е монтиран по периметъра на стаята, директно суспензии, които се придържат към носещия профил, фиксиран към основните таван и алуминиеви панели на различни ширини. Панелите могат да бъдат интегрални или перфорирани за случаите, при които акустичните и вентилационните параметри на стаята трябва да бъдат променени.



таван от затворен тип шкаф е платно поставена в един друг дъски, и обществеността - платното с празнини между панелите, в която с помощта на специални раздели се вмъкват тесни летви, които могат да се различават по цвят и текстура.

Подобно на някоя от другите окачен таван багажник избягва довършителни и ремонтни работи и просто да затворите основната повърхност с всичките му недостатъци, поставен в резултат на пространството, електрически и други комуникации. Ако под тавана има вентилационни отвори, устройството за таван-таван с перфорирани панели ще бъде идеалното решение за всеки тип стая.

Осветлението може да се монтира директно в тавана и най-често в тавана на шкафа използвайте растерни или прожектори. Тъй като алуминият е устойчив на топлина, осветлението може да бъде с всякакво захранване без риск от увреждане на самия таван.

Е, ако се интересувате от ковани скари - посетете сайта spdoors.ru. Само там ще намерите качествени ковани решетки на разумни цени и с бърза доставка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Покрийте тавана в банята със собствените си ръце за модерното решение в детайлиПокрийте тавана в банята със собствените си ръце за модерното решение в детайли
Материали за довършване на таванаМатериали за довършване на тавана
Характеристики и типове на таванитеХарактеристики и типове на таваните
Метални тавани за таван за изборМетални тавани за таван за избор
Алуминиева покривна стойка - характеристикаАлуминиева покривна стойка - характеристика
Опънете таваните са най-добрите от гледна точка на дизайнаОпънете таваните са най-добрите от гледна точка на дизайна
Правилно обвиване на тавана с подплатаПравилно обвиване на тавана с подплата
Монтиране на грилатови таваниМонтиране на грилатови тавани
От какво и как да се направи таван на балконаОт какво и как да се направи таван на балкона
Завършване на тавана в банята възможни опцииЗавършване на тавана в банята възможни опции
» » Алуминиева решетка на тавана
© 2021 BggeHat.com