Опълен таван

Опълен таван

Без значение колко време не сте живели в къщата или апартамента си, но идва време, когато има нужда да се поправи таванът. Всеки ремонт в апартамент в почти всички случаи кара собственика да бъде устойчив на ремонтни работи и освен това винаги се появява връзка с дълъг и отнемащ време процес. Но в тази статия, нека да говорим за най-лесния начин за решаване на проблеми с тавана. Тъй като решението за ремонт на таваните е създадено преди 10-12 години. И това решение е инсталирането на опъвам таван.

Предимствата на този тип таван могат да се отдадат на лесната инсталация и лекотата на използване. Този таван ще ви позволи да скриете всички дефекти, позволява ви да монтирате горното разсеяно осветление и, ако желаете, монтирайте климатика. Този таван е отличен амортисьор, не е подложен на горивни процеси, е екологичен и не натрупва статично електричество.

Платното е изработено от винил свръхзвуков филм. И основата за това е пластмасова или алуминиева рамка. Основното предимство на този таван е неговата супер сила. Stretch таван на 1 квадратен метър площ може да издържи на тегло, равно на обема на вода на сто литри. Тя не образува конденз на повърхността и може да се използва безопасно в кухнята, банята или басейна. Винил филм на този таван може да има различни нюанси и цветове.



Има голям брой фактури, които могат да образуват модерен лъскав таван и които ще отразяват вашето пространство като в истинско огледало и на визуално ниво ще увеличи пространството в стаята. Светилниците, които са монтирани в лентата за опъване, трябва да имат ниска мощност с дифузен поток от светлина. Прикрепете ги към главното платно.

Ако говорим за живота на тавана на разтягане, то няма никакви ограничения. Този таван по време на почистване в апартамента трябва да се избърше с велур чисти парцал, който трябва да се навлажнява в сапунена вода. Не използвайте различни разтворители, керосин или бензин. Също така, не използвайте такова платно в достатъчно горещи помещения, включително в сауни. Ако разчитате на парични суми, цената на опънатия таван ще бъде равна на цената на достатъчно висококачествено покритие, а печалбата в този случай ще бъде значителна, защото срокът на годност на материала е просто неограничен.

Е, ако се интересувате от ремонт на вентилационни системи - посетете airflower.ru. Само там е всичко, за да се гарантира, че имате добра вентилационна система без проблеми.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Окачена тавана за кухнятаОкачена тавана за кухнята
Как да лепи опъвам таван - опцииКак да лепи опъвам таван - опции
Stretch таван с вдлъбнато пространствоStretch таван с вдлъбнато пространство
Stretch таван в коридора - добро решениеStretch таван в коридора - добро решение
Предимства и недостатъци на платното таванПредимства и недостатъци на платното таван
Как да изберем правилния таван за опъванеКак да изберем правилния таван за опъване
Ремонт на опъвам таванРемонт на опъвам таван
Как да изберем опъвам таван?Как да изберем опъвам таван?
Наречен таван подреден?Наречен таван подреден?
Алуминиева решетка на таванаАлуминиева решетка на тавана
» » Опълен таван
© 2021 BggeHat.com